Victor og Svane.JPG (2)
Lar Krarup.jpg

Lars Krarup bliver assisterende liga-træner i Mors-Thy Håndbold

Trænertrioen i Mors-Thy Håndbold skrumper til en duo. Når sæson 19/20 går i gang, er det med cheftræner Søren Hansen og kommende assistenttræner Lars Krarup ved roret.

Lars Krarup har de seneste to år haft en konsulentfunktion og fungeret som bindeled mellem liga og 2. division og videre ned i ungdomsrækkerne i HF Mors.

- Vi har valgt Lars Krarup som assistenttræner i Mors-Thy Håndbold, fordi vi ganske enkelt mener, at han er den rette mand til jobbet. Lars har stået i spidsen for vores hold i 2. division gennem fem år, og han har haft fingrene dybt begravet i talentarbejdet gennem mange år med flotte resultater til følge, lyder det fra Henrik Hedegaard.

Beslutningen er taget ud fra cheftræner Søren Hansens ønske.

- Søren Hansen så gerne Lars fortsætte i rollen som assistent, og heldigvis kunne vi få det til at hænge sammen indenfor den økonomiske ramme og i forhold til de ønsker, vi og Lars har haft. Jeg er sikker på, at det er en slagkraftig og idérig duo, der står i spidsen for Mors-Thy Håndbold i de kommende to sæsoner.

Hovedpersonen glæder sig over forfremmelsen.

- Jeg er glad for, at mange års hårdt og målrettet arbejde nu lønner sig i form af denne aftale, ligesom jeg er stolt af, at Søren Hansen har peget på mig som sin assistent. Jeg glæder mig voldsomt meget til samarbejdet og til for alvor at træde op på den store scene og prøve mig selv af på højeste niveau, siger Lars Krarup.

Han ser frem til at arbejde med en ung og spændende trup.

- Jeg har tidligere arbejdet med flere af spillere gennem talentudviklingen i HF Mors og på 2. division. Jeg tror på, at mine idéer, om hvordan håndbold skal spilles, kommer Mors-Thy Håndbold til gode. Derudover tilfører jeg truppen en god mængde blå dna og et hjerte, der brænder 100 % for Mors-Thy Håndbold, siger Lars Krarup.

Lars Krarup tiltræder som assistenttræner pr. 1. juli 2019, og aftalen løber to år.

FAKTA:
Lars Krarup, født: 16. december 1981
Falckredder
Bosat i Glyngøre med Ida Marie og døtrene Martha og Karla.