Victor og Svane.JPG (2)
Krarup (2).jpg

Lars Krarup: - Det bliver med garanti ikke en nem kamp

Søndag aften går turen til thansen Arena i Fredericia, hvor Fredericia HK venter i Herre Ligaens 9. spillerunde. Den traditionsrige klub har hentet fire point i syv kampe efter to 1-målssejre over TMS Ringsted og Ribe-Esbjerg HH.

Assistenttræner Lars Krarup forudser en kamp med fart over feltet.

- Der venter et Fredericia-hold, som er meget fokuserede på at komme frem af banen og score nogle nemme mål. De scorer mange mål, og det gør de via kontra og hurtig midte. Vi skal forsøge at gøre det svært for dem at få de nemme mål ved at holde på bolden og være disciplinerede i vores afslutninger og returspil samt ved at vise evne og vilje til at løbe godt hjem.

Fredericia HK har fået nogle gode tilgange i Mishels Liaba, Anders Martinusen og Nicolaj Nørager, som sammen med de øvrige spillere har gjort det ganske fornuftigt, og vi står overfor et godt hold, som på gode dage gør det svært for alle i ligaen.

Vi synes selv, at vi har gjort det godt. Vi har en god base defensivt, og specielt i de seneste kampe har vi vist fint og varieret angrebsspil. Det bliver med garanti ikke en nem kamp, og det kræver fuld fokus fra alle, men kan vi få det til at hænge sammen i begge ender, ligger der forhåbentligt to point og venter i Fredericia, siger Lars Krarup.

Herre Håndbold Ligaen, 9. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 18. oktober 2020 kl. 19.00 i thansen Arena, Fredericia
Dommere: Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen
Observatør: Bjarne Munk Jensen

Følg livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth
Kampen vises ikke på tv og livestreames ikke.

Optakt fra Fredericia HK’s hjemmeside: http://fhk.dk/2018/05/30/optakt-1-div-herrer/