Victor og Svane.JPG (2)
Lars Krarup.JPG

Lars Krarup før Århus-kampen: Vi tror på, at vi kan!

Mors-Thy Håndbold jagter den tredje sejr i streg, når vi står over for Århus Håndbold torsdag aften på århusianernes hjemmebane i Ceres Arena. De to hold ligger side om side i tabellen - fem kampe og otte point, og kun Århus Håndbolds bedre målscore gør, at det er dem, der indtager 10. pladsen, mens vi er nr. 11.

Assistenttræner Lars Krarup:
- Der venter os et utroligt stærkt Århus-hold, som er godt besat på alle positioner og på bænken, og som har Primo Tours Ligaens topscorer, Nikolaj Læsø. Der er ingen tvivl om, at deres start-7’er med bl.a. Læsø, Martinusen og Torben Petersen trækker et stort læs og meget bliver afgjort af netop de tre. Det er også et hold med knivskarpe fløje, en stor og stærk stregspiller i Besard Hakaj samt et par gode målmænd i Christoffer Bonde og Jens Fredsgaard.

Et komplet hold
Ligesom som os gør Århus Håndbold brug af unge spillere, og en del får chancen hos Erik Veje og Simon Sørensen. Generelt er det et komplet hold, og der er flere ting, som skal lykkes, hvis vi skal have point med fra Aarhus. Løsningen for os den samme som i alle kampe: Vi skal lykkes med godt forsvarsspil og lægge et godt tryk på vores kontra.

Og vi tror på, at vi kan! Sejren over Aalborg Håndbold har givet en voldsom selvtillid, og to sejre i træk har rykket i den rigtige retning. Vi kan mærke til træningerne, at der er godt humør og god tro på tingene. Men vi er også bevidste om, at det er en svær opgave, der venter os, og at rigtig mange ting skal gå op i en højere enhed.

Bette Balkan
Endnu en gang bliver lægterne fyldt op med blå farver - Bette Balkan tager nemlig turen til Smilets By - noget der, ifølge Lars Krarup har stor betydning for truppen:

- Det er fantastisk, at lige meget hvor vi spiller i landet, så er der folk i blå trøjer og med blå flag, og det er uvurderligt. Vi kan ikke takke dem nok, og det er fantastisk at give noget tilbage, som sejren over Aalborg Håndbold, som er en oplevelse, som både de og vi kan leve længe på.

Primo Tours Ligaen, 10. runde: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 7. november 2019 kl. 18.30 i Ceres Arena
Dommere: Kalle Thygesen og Jacob Jæger Pagh
Observatør: Kjeld Løvqvist

Billetter til kampen: https://billet.aarhushaandbold.dk/

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth