Victor og Svane.JPG (2)
Lars Krarup.jpg

Lars Krarup om TMS Ringsted: Det er et godt hold!

Det er Mors-Thy Håndbold, der har revanche til gode, når TMS Ringsted gæster Sparekassen Thy Arena | Mors tirsdag aften. Det første opgør endte med et nederlag på 34-33 i en kamp, hvor Mors-Thy Håndbold var foran ved pausen, men hvor kræfterne ikke rakte i slutningen af 2. halvleg.

- Vi har revanche til gode mod et godt Ringsted-hold. De spiller noget seværdigt håndbold med noget fart og med nogle dygtige duel-spillere. De laver mange mål og har budt de fleste hold op til dans, så det er bestemt ikke en let opgave, vi skal i gang med. De har en stærk bagkæde med Oliver Klarskov, Mark Nikolajsen og Martin Risom, som er farlige for alle hold i ligaen - og så har de et kæmpetalent i Oskar Vind på højre fløj. Det er et godt hold, der kommer, så vi skal være klar!

Der har været meget fokus på, at vores defensiv har været skidt i nogle kampe, men jeg synes faktisk, at vi et godt stykke hen ad vejen har stået fint, når vi er kommet tilbage i vores udgangsposition. Vi viste mod Skjern, at vores forsvar er stærkt, og det var dejligt, at der ikke var en finger at sætte på vores defensiv og vores målmandspræstation. Her var det til gengæld skarpheden og kynismen i den anden ende, som svigtede, og kan vi få det hele kogt sammen, så det spiller i begge ender, så er vi på vej i den rigtige retning, lyder det fra Lars Krarup.

HTH Herreligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted
Tirsdag d. 14. december 2021 kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Henrik Pagh Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Peter Lorentzen

Billetter på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)
Kampen kan som altid følges via livescore på
www.tophaandbold.dk/mth

Lars Krarup er personligt sponseret af Reron