Victor og Svane.JPG (2)
FOTO- Kasper Glintborg_0-10.jpg

Lasse P. før kampen mod Ribe-Esbjerg: Vi skal holde liv i pokal-drømmen

Lørdag kan Mors-Thy Håndbold tage det første skridt mod endnu et pokal-eventyr, når Ribe-Esbjerg venter på udebane i 1/8-finalen. Vi tager til Esbjerg som forsvarende pokalmestre, og der kan næppe være tvivl om, at sydjyderne gerne vil slå os og avancere til 1/4-finalerne. Det samme gælder dig for Lasse P. og holdkammeraterne, som vil kæmpe en vis del ud af bukserne for muligheden for endnu et Final4.

-  Ribe-Esbjerg er en svær størrelse. Jeg synes, at de har oprustet godt og fået nogle tunge skytter på deres backs, som vi skal være klar på og gerne skal ud og ramme. Så skal vi ellers fortsætte spillet fra den første halvleg vi leverede mod Aalborg - det så rigtigt fint ud både defensivt og angrebsmæssigt, hvor vi fik sat vores bagspillere i nogle gode situationer. Vi er jo desværre ikke så mange, så det bliver et spørgsmål om at få fordelt ressourcerne fornuftigt, og at alle mand byder ind både på og udenfor banen, men jeg tror på os og på, at vi kan vinde kampen og holde liv i pokal-drømmen, siger Lasse P.

Santander Cup 1/8-finale: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 28. august 2021 kl. 15.00 i Blue Water Dokken, Esbjerg    
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen
Observatør: Jens Henriksen

Kampen kan følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Optakt Ribe-Esbjerg HH: Ribe-Esbjerg HH møder de forsvarende mestre fra Mors-Thy - Pokalkamp den 28. august kl. 15.00 i Blue Water Dokken | Nyheder | REHH

Lasse P. er personligt sponseret af 3N Lakering