Victor og Svane.JPG (2)
DR7A6242.JPG

Lasse P. fortsætter i Mors-Thy Håndbold

Lasse Pedersen har taget hul på sin 10. sæson på Mors-Thy Håndbolds ligahold, og med Lasses underskrift på en ny aftale bliver det også til sæson 11 og 12 i den blå trøje for den vellidte venstrehåndede fløjspiller. Lasse Pedersen har en fortid med ungdomshåndbold i Thy og et par enkelte sæsoner i HF Mors, inden han som førsteårs-senior stiftede bekendtskab med Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division og fra sæson 15/16 blev en fast del af ligatruppen. Og der er sket meget gennem årene – to slutspil, to europæiske optrædener, en Super Cup og to Santander Final4 – med sejren i 2021 som det største.  

- Det har været fedt at være med i den udvikling, Mors-Thy Håndbold har været igennem, og en af grundene til at jeg har forlænget er, at jeg slet ikke føler, at vi er færdige, og at jeg gerne vil være på den fortsatte rejse. For mig har udviklingen også været personlig og som spiller, hvor jeg lidt efter lidt har fået mere ansvar, mere spilletid og en mere fremtrædende rolle. Jeg har været med, når det har gjort ondt resultatmæssigt, og jeg har stået med pokalen hævet over hovedet i til Santander Final4 i Boxen i Herning - og det vil jeg da gerne opleve igen, siger Lasse P.

- Jeg synes, at det ser spændende ud i Mors-Thy Håndbold i denne sæson og i de kommende år, og selvom Herreligaen bliver stærkere, og konkurrencen er hård, så tror jeg på, at vi kan bide skeer med de bedste. Så da vi snakkede om en forlængelse, var jeg ikke i tvivl. Jeg har det godt i klubben og er glad for min rolle, så det skulle der ikke tænkes to tanker om, lyder det fra Lasse Pedersen.

I Mors-Thy Håndbold glæder man sig over at have Lasse Pedersen på holdkortet indtil 2027.

- Med sine 10 år i Mors-Thy Håndbold er Lasse langt mere end etableret i Herreligaen. Han er blandt de bedste på sin position og gør sig mest bemærket ved at vise et stabilt højt niveau. Han er holdets mand og med sin lune facon stiller han både krav til sine omgivelser, bakker op og skaber smil på læben. For mig var der ingen tvivl om, at vi skulle forlænge med Lasse, og nu er vi blevet enige om en forlængelse til 2027 - det klæder både Lasse P. og Mors-Thy Håndbold, lyder det fra cheftræner Niels Agesen.

Aftalen med Lasse Pedersen løber til 30. juni 2027.

FAKTA:
Lasse Pedersen, født: 26. april 1995
Højde: 190 cm. Vægt: 89 kg
Tidligere klubber: Viking HK, Thy Håndbold, HF Mors, IF Nordthy
Bosat i Sennels med Sophia og døtrene Andrea og Elva
Ansat hos XL-Byg Tømmergaarden