Victor og Svane.JPG (2)
Lasse_Erik.jpg

Lasse P. og Erik Toft forlængelser i Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold har lavet to etårige forlængelser med henholdsvis Lasse Pedersen og Erik Toft. Venstrehåndede Lasse Pedersen har siden 2013 har trukket den blå trøje over hovedet, og det fortsætter han med til 30. juni 2022 - en sæson der bliver Lasse P.’s niende i Mors-Thy Håndbold. Erik Toft har været i Mors-Thy Håndbold siden 1. juli 2017, og hans aftale løber nu til 30. juni 2023.

Sportsdirektør Henrik Hedegaard glæder sig over aftalerne.

- Både Lasse P. og Erik Toft er kulturbærere i Mors-Thy Håndbold, og det er godt at have de to på plads til at være med til at videreføre træningskultur og klubmentalitet. Lasse har været gennem udviklingen fra talenttrup til ligatruppen, og nu venter en ny udfordring for Lasse, da hans rolle på holdet bliver ændret fra primært at fungere som fløjspiller til fremover også at skulle vikariere på højre back. Lasse P. har ganske gode evner som bagspiller, og vi har gentænkt vores sædvanlige setup, hvor tanken er, at Lasse bliver en form for hybrid-spiller, der kommer til at spille flere pladser i den kommende sæson, siger Henrik Hedegaard og fortsætter:

- Alle, der kender Mors-Thy Håndbold, kender også Erik Toft. Erik er udstyret med en skudarm af en anden verden, som vi nu kan glæde os over at råde over i Mors-Thy Håndbold helt frem til 2023. Erik Toft har gennemgået en god udvikling i sine år hos Mors-Thy Håndbold, og vi er sikre på, at der er endnu mere at komme efter. Derudover er Erik på mange måder fantastisk at have i truppen - han passer sine ting, er seriøs og går forrest, lyder skudsmålet fra Sportsdirektøren.

Lasse Pedersen ser frem til at udfylde en ny rolle i Mors-Thy Håndbold.

- Mors-Thy Håndbold er min klub. Jeg trives her og glæder mig til at tage af sted til træning og være sammen med mine mine holdkammerater hver dag. Jeg er efterhånden ”en af de gamle” i klubben, og jeg er stolt over at skulle repræsentere Mors-Thy Håndbold i den kommende sæson også. Det tiltaler mig meget, at der bliver lagt en ny dimension på min rolle på holdet, så jeg både skal spille fløj og back og fremover være en del af et trekløver i højresiden sammen med Mads Hoxer Hangaard og Tim Sørensen. Og så glæder jeg mig naturligvis til endnu flere fede kampe på vores fantastiske hjemmebaner sammen med Bette Balkan, siger Lasse Pedersen.

Også Erik Toft glæder sig til de kommende sæsoner.

- Jeg er superglad for at spille i Mors-Thy Håndbold, og jeg synes, at vi har gang i et spændende projekt, som ser godt ud de næste par år. Derudover passer forlængelsen godt med min familie og vores situation i forhold til Theas uddannelse og vores lille søn. Vores hold i år er stærkt, og det ser interessant ud for de kommende sæsoner også, og jeg har forventninger om slutspil - det er dét, vi jagter. Det er fedt at have været med til at rykke Mors-Thy Håndbold til en klub, som ikke er tilfreds med 9. eller 10. pladsen, men som har ambitioner, som jeg drømmer om at være med til at opfylde, siger Erik Toft.

FAKTA:
Lasse Pedersen, født: 26. april 1995                      
Højde: 190 cm. Vægt: 89 kg.
Tidligere klubber: Viking HK, Thy Håndbold, HF Mors, IF Nordthy
Bosat i Nykøbing Mors m/ Sophia 
Personlig sponsor: Thy-Mors Energi                                                                       

Erik Toft, født: 14. november 1992
Højde: 192 cm. Vægt: 95 kg.
Tidligere klubber: Elverum Håndball
Bosat i Holstebro m/ Thea og sønnen Jens
Personlig sponsor: Fredsø