Victor og Svane.JPG (2)
Lasse Pedersen.JPG

Lasse P.: Vi er klar til kamp!

Der er lagt op til et spændende opgør i Sparekassen Thy Arena | Mors, når Mors-Thy Håndbold og KIF Kolding står overfor hinanden søndag kl. 15.00. Det er rækkens nr. 11 og nr. 14, der tørner sammen, og begge hold har brug for point. Med en sejr kan vi tage et stort skridt væk fra bunden og i den rigtige retning mod en stor midtergruppe i ligaen.

KIF Kolding har fået en barsk start på turneringen i denne sæson: Fem nederlag og et uafgjort resultat mod Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane - og dermed kun et point efter de første seks spillerunder. KIF har været plaget af skader, men truppen er nu intakt, og cheftræner Ulf Sivertsson råder over et stærkt og erfarent mandskab.

Lasse P.: Vi skal være klar fra start
Mors-Thy Håndbolds højre fløj Lasse Pedersen melder om en Mors-Thy-trup, der er klar og velforberedt til kampen:
- Vi har haft nogle gode træningspas i løbet af ugen, og jeg synes at vi er klar til i morgen. Jeg synes, at tabellen lyver lidt i forhold til hvilket hold, vi skal møde. KIF Kolding er et godt hold med gode spillere, som måske ikke helt har fundet melodien endnu, og vi skal på ingen måder undervurdere dem.

KIF kommer med fuld gas
Vi forventer, at de kommer med fuld gas og har et mål om at komme til Mors og hente point. De har svære modstandere i de fire kampe efter os (Ribe-Esbjerg HH, Skjern Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg og GOG Håndbold), så de vil helt sikkert forsøge at lave et godt resultat i morgen - så vi skal være klar fra start, forklarer Lasse P. og fortsætter:

- Vi skal forsøge at få godt gang i kontraspillet og generelt løbe med dem hele kampen igennem. Kan vi komme godt i gang i forsvaret, så får vi også mulighed for de lette mål, så det er planen, lyder det fra Lasse P.

Primo Tours Ligaen, 7. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Søndag d. 13. oktober 2019 kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Kasper Møller
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/kampe

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth

Optakt fra KIF Koldings hjemmeside: https://www.kif.dk/single-post/2019/10/11/Svær-udekamp-søndag-for-KIF-Kolding