Victor og Svane.JPG (2)
Allan Toft Hansen.JPG

Liga-bolden ruller igen!

Endelig ruller bolden i Herre Ligaen igen! Torsdag aften tørner TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold sammen, og de to hold tager dermed hul på en lang turnering, hvor den sidste runde spilles sidst i marts. Inden da venter 26 spændende opgør for Mors-Thy Håndbold, og det første af dem spilles altså torsdag kl. 20.00 i Gråkjær Arena.

TTH Holstebro har til denne sæson tilført deres trup nogle dygtige spillere. Allan Damgaard er tilbage, og derudover har TTH Holstebro bl.a. hentet Johan Meklenborg, Christoffer Cichosz og Nikolaj Enderleit, men det skræmmer ikke Allan Toft Hansen:

- Selv om TTH Holstebro har forstærket sig voldsomt, så kan vi måske have en lille fordel i at møde dem så tidligt i sæsonen, hvor de endnu ikke er så godt spillet sammen. Vi har derimod beholdt grundstammen i forhold til sidste år, og jeg tror på, at hvis vi kommer godt fra start, så har vi mulighed for at overraske.

 Vores opstart har været god med nogle fine træningskampe, og vores trup er bred, synes jeg. Det er klart, at i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg kom vi ikke ud med det udtryk, som vi gerne ville, ligesom vi også har arbejdet med samspillet mellem forsvar og målmænd - det skal blive bedre mod TTH Holstebro, lyder det fra Allan Toft, som ser frem til at have opbakning fra lægterne allerede til den første kamp på udebane:

- Jeg glæder mig altid til at se og høre Bette Balkan på lægterne. De skaber en fantastisk stemning, og de betyder meget for os spillere.

Herre Ligaen, 1. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 29. august 2019 kl. 20.00 i Gråkjær Arena 
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.tthholstebro.dk/

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth

Bette Balkan har ledige sæder i bussen. Kontakt Jacob Mehl tlf. 6080 4133, hvis du vil med.