Victor og Svane.JPG (2)
Emil Hansson (2).JPG

Ligaens tophold venter

Lørdag drager spillerbussen mod det sydfynske, hvor topholdet i HTH Herreligaen, GOG, venter i en svær udekamp. Vi har stået overfor GOG tre gange tidligere i denne sæson, da de gulblusede var vores første og sidste stop i European League. Det første ligaopgør endte med et tre-målsnederlag i Sparekassen Thy Arena | Mors.

- Det er ligaens bedste hold. De har mange dygtige spillere på alle positioner, og det er vanskeligt at forberede sig på dem, da de har så mange individuelle kvaliteter. Og selv om det klart er et tab for dem at være uden Mathias Gidsel, som vel var verdens bedste spiller, da han blev skadet, så er der bare kommet en anden spiller med højt niveau på den plads, så vi får nok at se til, siger Mors-Thy Håndbolds Emil Hansson.

Efter en længere periode med godt spil og masser af point på kontoen, løb de blå ind i et nederlag til Lemvig-Thyborøn Håndbold i onsdags.

- Det var ærgerligt, men vi skal videre, og jeg tror ikke, at det har påvirket os. Der er mange ting, som vi kan tage med, men også ting som vi kan forbedre, og vi sætter os i bussen med troen på, at vi kan tage point med hjem fra Sydfyn, lyder det fra Hansson.

Emil er personligt sponseret af Thy-Mors Energi

HTH Herreligaen: GOG - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 12. marts 2022 kl. 16.00 i Gudmehallerne   
Dommere: Henrik Pagh Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Ole Frydkjær Petersen

Kampen kan følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth eller i app’en Tophåndbold, som kan downloades her: https://apps.apple.com/dk/app/toph%C3%A5ndbold/id1582157256?l=da