Victor og Svane.JPG (2)
Tv2_Sport.jpg

Ligahåndbold sætter ny rekord på TV 2 SPORT

Aldrig tidligere har så mange fulgt dansk ligahåndbold på TV 2 SPORT – og de afgørende mesterskabskampe fortsætter i både denne og de kommende uger på TV 2s kanaler.

De fleste håndboldglade danskere er enige om, at håndbold blev opfundet i Danmark. Og der er under alle omstændigheder meget stor interesse for de danske håndboldligaer, hvis kampe jævnligt følges af over 100.000 seere på TV 2 SPORT.

I aftes – onsdag 26. april – satte interessen for dansk håndbold så ny rekord på TV 2 SPORT, da 135.000 i gennemsnit så slutspilskampen Skjern-GOG hos herrerne. Da allerflest så med i kampen, var seertallet 189.000 på TV 2 SPORT.

I øvrigt samtidig med, at gennemsnitligt 39.000 på 6’eren så Premier League-kampen mellem Tottenham og Crystal Palace, hvor Christian Eriksen scorede sejrsmålet, og mens gennemsnitligt 58.000 på TV3+ så Arsenal i kamp mod Kasper Schmeichel og Leicester i den engelske fodboldliga.

Høje seertal til begge køn

Det er både håndboldherrer og håndboldkvinder, som giver høje seertal på TV 2 SPORT.

- I søndags var der 121.000 seere til fynske GOG mod Aalborg i herrernes slutspil, men det er ikke alene håndboldherrerne, der trækker. I tirsdags var der gennemsnitligt 122.000 seere til den første DM-semifinale hos kvinderne mellem Nykøbing Falster og Viborg, og tallene var også gode til kvindernes anden DM-semifinale mellem FC Midtjylland og København Håndbold i mandags, siger chefredaktør John Jäger, TV 2 SPORT, og fortsætter:

- Det er en stor fornøjelse for TV 2 SPORT, at vi med vores massive dækning af ligahåndbold har givet så mange danskere mulighed for at se deres foretrukne sport i tv. At det gælder både herrer og damer, og at det gælder hold fra hele landet - København, Midtjylland, Falster, Nordjylland, Fyn osv.

TV 2 SPORT har for nylig forlænget sin aftale om rettigheder til dansk håndbold frem til 2025.
- Det glæder os, at seertallene er så høje, og at vi kan vise så meget dansk tv til så mange. Det er dansk tv. Det er dansk underholdning. Det er det danske samfund, når det er bedst - ude i alle hjørner af Danmark. Det er sport, som mange børn og unge elsker at dyrke i deres lokale hal, og så kan de næsten hver dag se de bedste af de bedste dyste på Danmarks største sportskanal. Sådan skal det være, siger John Jäger.

Han er også overordentligt tilfreds med, at 46.000 danskere efter torsdagens GOG-Skjern-kamp så med på kanalens håndboldmagasin ’Kontra’.

Flere spændende kampe allerede i denne uge

Tre af TV 2 SPORTs fem mest sete ligahåndboldkampe nogensinde er nu fra april 2017 – og de spændende kampe i denne uge er slet ikke forbi på TV 2 og TV 2 SPORT.

TV 2 SPORT byder i aften, torsdag 27. april, på den - for Aalborgs danske mestre - altafgørende slutspilskamp på hjemmebane mod KIF Kolding København. Lørdag eftermiddag viser TV 2 den anden DM-semifinale hos kvinderne mellem København Håndbold og FC Midtjylland, mens TV 2 SPORT efterfølgende viser herrekampen Mors-Thy mod Ribe-Esbjerg. TV 2 viser søndag eftermiddag den anden semifinale hos kvinderne mellem Viborg og Nykøbing F., mens TV 2 SPORT enten viser herrekampen Aalborg-Skjern eller GOG-KIF Kolding København – afhængigt af resultatet af aftenens kamp i Aalborg.

Og så er der mere dansk håndbold i maj ...