Victor og Svane.JPG (2)
Søren P.jpg

Ligapremiere mod Ribe-Esbjerg HH

Endelig! Lørdag kl. 15.30 tager Mors-Thy Håndbold hul på Herre Håndbold Ligaen anno 18/19, og det er et toptændt Mors-Thy-mandskab, der tager imod storsatsende Ribe-Esbjerg HH i Sparekassen Thy Arena | Mors i sæsonens første ligakamp. I søndags gav Mors-Thy Håndbold en forsmag på, hvad der venter i den kommende sæson, da ligakonkurrenterne fra KIF Kolding blev slået ud af Santander Cup - i morgen venter en modstander af en helt anden kaliber.

Ribe-Esbjerg HH har efter sigende overgået BSV og lægger sig dermed på 1.pladsen over ligaens højeste spillerbudgetter, og der er blevet købt ind i Ribe og Esbjerg. Kasper Kvist, Rúnar Kárason, Jacob Heinl, Søren Rasmussen og Nicolai Pedersen er blot få af mange nye ansigter i en i forvejen velpolstret trup.

Det er langt fra det scenarie, Mors-Thy-truppen har været igennem. Tre nye spillere er kommet til udefra: Søren P, Søren Nørgård og Jacob Hessellund, læg hertil de to unge af egen avl, Frederik Tilsted og Kasper Fruerlund Kristiansen, og det er dét.

Søren P. tilbage
Søren P. er vendt tilbage til Mors-Thy Håndbold efter et håndbold-eventyr, som har bragt ham til Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold. Den karismatiske målmand, som altid er garant for en spektakulær jubelscene, ser frem til ligapremieren:

- Det bliver svært, og vi skal præstere på allerhøjeste niveau, men alt er muligt med Bette Balkan i ryggen. Ribe-Esbjerg HH er ligaens dyreste hold med to klassespillere på hver plads. De har et hav af profiler og gode unge spillere, men de kommer også med et stort pres på sig, for de skal ganske enkelt præstere.

Vi har forberedt os til kampen, som vi ville gøre mod alle andre hold: Fokus er på os selv og på hvad vi kan, så intet er anderledes ifht, hvis det havde været en kamp mod Skjern eller Nordsjælland. Jeg glæder mig til at være på hjemmeholdet i Sparekassen Thy Arena | Mors - i manges optik den fedeste hjemmebane i Danmark. Det er fantastisk at være tilbage, og det er på alle leder og kanter det rette valg for mig. Jeg trives virkelig, og jeg glæder mig til at tørne ud for Mors-Thy Håndbold.

Nyt tiltag
Som et nyt tiltag kårer vi kampens bedste Mors-Thy-spiller. Du kan være med til at stemme på Mors-Thy Håndbolds app MTH Shop eller på www.morsthy.dk. Kampens Spiller kåres umiddelbart inden kampens afslutning.

Efter kampen er der Aftermatch i Loungen i foyeren, hvor alle er velkomne. Her kan du købe en øl eller sodavand og møde cheftræner Søren Hansen og Kampens Spiller, som overrækker en fin præmie til en fan, som har stemt.

Herre Håndbold Ligaen: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Lørdag d. 1. september 2018 kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Dommere: Mads Hansen og Martin Gjeding

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Kenneth Lauridsen og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth

Optakt fra Ribe-Esbjerg HH’s web: http://www.rehh.dk/sa-skydes-herrehandbold-ligaen-i-gang/