Victor og Svane.JPG (2)
Rasmus Henriksen.JPG (1)

Ligasæson 22/23 skydes i gang mod Ribe-Esbjerg

Fredag tager Mors-Thy Håndbold fat på den 16. ligasæson i træk, når Ribe-Esbjerg HH venter på udebane i Ribe Fritidscenter. Mors-Thy Håndbold skal forsøge at følge op på den flotte Santander Cup-kamp i Holstebro i mandags - mod en modstander som også er blandt de otte hold, der er tilbage i pokalturneringen.

Rasmus Henriksen glæder sig til at tage hul på ligaturneringen.

- Det bliver spændende. Begge hold kommer med sejre fra pokalturneringen i bagagen, og både Ribe-Esbjerg og vi vil kæmpe for at vinde og dermed få en optimal start på sæsonen, så jeg tror, at det bliver en kamp med masser af fight og intensitet, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds stærke målvogter,

-  Vi har forberedt os godt, og folk har budt godt ind, så det ser lovende ud. Vores tilgang til kampene er, at vi skal stå sammen som en enhed, og at det er kollektivet, der flytter os, så vi har brug for alle. En sejr vil give os noget tryghed og robusthed i forhold til, at vi er unge og har fået mange nye spillere på holdet. En sejr vil tanke op på selvtilliden, og det vil være drømmescenariet at få to point i Ribe, lyder det fra Rasmus Henriksen.

Rasmus Henriksen er personligt sponseret af Airtox / XL Byg Tømmergaarden 

HTH Herreligaen, 1. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 2. september 2022 kl. 18.00 i Ribe Fritidscenter    
Dommere: Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Bjarne Munk Jensen

Kampen kan livestreames i Tophåndbold-app’en. Du skal være logget ind - og husk at vælge Mors-Thy Håndbold som din hjerteklub.