Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.JPG

Lindgren inden Aalborg: - Alt kan ske!

Det er kun tredje gang i Mors-Thy Håndbolds 15 år lange historie, at vi deltager i slutspillet. Første gang var i 12/13, hvor vi gik videre til semifinalerne, og hvor et enkelt mål var forskellen på finale og bronzekampen. Sæson 16/17 var den anden med slutspil - denne gang uden den store succes og kun med en enkelt sejr i de seks kampe. Og nu står vi her igen, når Aalborg Håndbold gæster Sparekassen Thy Arena | Mors onsdag aften.

Det er stort for klubben, for holdet og for Kasper Lindgren, som for første gang i karrieren skal agere styrmand på den defensive del på et slutspilshold.

- Vi er stolte, glade og meget motiverede for at skulle spille slutspil i stedet for nedrykningspil. Her kommer vi helt uden pres og skal spille en masse fede kampe i fyldte haller og forhåbentligt få en masse erfaring med i bagagen til næste sæson. Slutspillet betyder meget for os alle - vi skriver os ind i Mors-Thy Håndbolds historie ved at have været en del af et af de hold, som har klaret sig ekstra godt, siger Lindgren.

Mors-Thy Håndbold står overfor de forsvarende danske mestre og denne sæsons nummer 2 i grundspillet, Aalborg Håndbold, men Lindgren & Co. har ikke tænkt sig at lægge sig ned.

- Aalborg Håndbold er et af de bedste hold, ikke bare i Danmark, men i verden. Det har vi selvfølgelig stor respekt for, men ikke så megen respekt, at vi ikke tør at udfordre dem. Jeg synes, at vi har holdet til det, og vi har trænet til at kunne levere en toppræstation, som der skal til - og hvis hallen koger og det hele spiller, så kan alt ske, lyder det fra Kasper Lindgren.

HTH Herreligaen Slutspil, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Onsdag d. 20. april 2022 kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors    
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg til kampen: Kampe 2021-2022 - Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Kampen kan følges via livescore i Tophåndbold-app’en eller på www.tophaandbold.dk/mth