Victor og Svane.JPG (2)
20230709_MTH_AAH_33.jpg

Lindgren inden Aalborg: - Det kræver en toppræstation

Søndag aftager vi hul på runde to i slutspillet. Modstanderen er Aalborg Håndbold, som indtil nu har været aldeles suveræne i slutspillet. I morgen gæster det stjernebesatte mandskab en udsolgt Thyhal, hvor der er lagt op til håndboldfest.

- Som Aalborg Håndbold spiller lige nu, er det måske et af verdens bedste hold, vi skal op imod, så det kræver en toppræstation, hvis vi skal have noget med fra kampen. De vil gerne løbe og lukke kampen hurtigt, så vi skal passe godt på bolden i angrebet og minimere vores fejl, så de ikke får de lette mål mod os, hvis vi skal have en chance for at være med, lyder det fra Kasper Lindgren.

Alle sæder i Thyhallen var revet væk efter få timer, og tidligere i dag kunne Mors-Thy Håndbold så også melde udsolgt på ståpladser. Opbakningen til holdet har været enestående gennem hele sæsonen, og mange kampe har været udsolgt efter få timer.

- Det summer af håndbold i hallerne og på egnen heroppe, og man fornemmer, at folk ved, at der kan ligge noget stort og vente rundt om hjørnet. Det er megafedt med den opbakning - den kan være afgørende, om vi får point eller ej. Så vi er meget taknemmelige og glæder os helt vildt til de sidste tre kampe i slutspillet, siger Lindgren.

Herreligaen Slutspil, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Søndag d. 21. april 2024 kl. 19.30 i Thyhallen
Dommere: Nichlas Nygaard og Jonas Primdahl
Observatør: Jan Sabro

Kampen sendes på TV2 Play og kan derudover følges via livescore i Tophåndbolds app og på Mors-Thy Håndbolds instagram.

Kampen er totalt udsolgt, vær derfor opmærksom på, at Jesperhuskort IKKE giver adgang.