Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren (2).JPG

Lindgren inden KIF Kolding: - Der er grobund for en god håndboldkamp

Lørdag eftermiddag tørner vi sammen med KIF Kolding i årets sidste håndboldbrag i Thyhallerne. Det var på et hængende hår, at gæsterne fra Kolding klarede frisag i sidste sæson, men i denne sæson har mandskabet derimod været stærke og indtager fjerdepladsen i HTH Herreligaen.

Især de to tidligere Mors-Thy-spillere, Bjarke Christensen og Sander Øverjordet har været skarpe - Bjarke er nummer et på topscorerlisten, og Sander topper assistlisten. Co-kaptajn Kasper Lindgren i Mors-Thy Håndbold glæder sig til at stå overfor sine tidligere holdkammerater.

- Vi kender hinandens styrker og svagheder, så der er altid sjovt at se, hvem der får fordelen ud af kendskabet til hinanden, og hvem der står stærkest fysisk og mentalt. De kommer med en god portion selvtillid efter nogle gode kampe, og vi skal prikke lidt til dem og forsøge at ødelægge det. KIF Kolding har været rigtigt gode. De har et godt forsvar, og de har gode målmænd, som lukker meget få mål ind. De har nogle store gutter til at stå i midten, og dem skal forsøge at løse ved at spille smart i stedet for at udfordre dem på fysikken, siger Kasper Lindgren og fortsætter:

- Vi spiller altid gode og fede kampe i Thy, så der er grobund for en god håndboldkamp og forhåbentligt to point.

HTH Herreligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Lørdag d. 3. december 2022 kl. 15.00 i Thyhallerne
Dommere: Mads Hansen og Jesper Madsen
Observatør: Bjarke Munk Jensen

Billetsalg på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)
Kampen kan følges via liveopdateringer i Tophåndbold app’en.

Kasper Lindgren er personligt sponseret af NIC Denmark