Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.JPG

Lindgren: - Vi ramte ikke de ting, vi havde håbet på

Lars Krarup:

- Jeg er voldsomt skuffet. Det, der dræber kampen, er første halvleg i vores undertalsperioder, hvor de får slået et hul, som vi kæmper med resten af kampen. Vi spiller os faktisk en masse chancer, specielt i første halvleg, og dem står den gamle ræv (Søren Haagen) bare derinde og piller, og så får de slået det her hul, som vi bare hænger bagefter.

Vi havde en plan om, at vi skulle æde et mål ad gangen, men kommer i stedet ubevidst at give GOG en masse gratis mål - på tomt mål og hvor de løber igennem på deres fløje, selvom vi egentligt var godt forberedte. Vi har talt løst sammen, at vi har 12 helt frie, gode chancer, som vi brænder, og GOG har måske fem. Vi møder bare et hold, der er bedre på dagen, og vi rammer ikke ret meget andet end Søren Haagen.

Jonas Gade:

- Først og fremmest så troede vi rigtigt meget på det. Vi vidste, at GOG havde haft et hårdt program, og vi har spillet godt, så vi havde stor tro på os selv. Vi får en ok start, men brænder nogle skud og har ikke helt styr på deres overtalsspil - og pludselig er de foran med 3-4 stykker. Det er som om, vi mister troen lidt og bliver ved med at brænde. Jeg synes ikke, at vi slår op i banen, men vi mister troen og er ikke gode nok til at stå sammen og blive ved med at tro på det, som vi er gode til. Så det er klart, at vi skal lære noget fra kampen og tage med videre.

Kasper Lindgren:

Vi synes jo egentligt, at vi kommer godt fra start og står fint i forsvaret. Så rammer vi nogle dumme undertalssituationer, hvor vi aldrig får helt styr på det forsvarsmæssige og kommer hurtigt bagud med fem mod et godt GOG-hold. Samtidig tager Søren Haagen fra i GOG-målet og har nogle gode redninger, og når man ikke rammer det i angrebet, så er GOG et brutalt hold at spille mod - de er meget konsekvente i deres kontrafase og i deres udnyttelse.

Igen i anden halvleg kommer vi fint ud, men det bliver hurtigt vendt. Vi har lidt brændte skud og nogle tekniske fejl, og så formår de at lukke kampen ret tidligt i anden halvleg. Vi forsøger, men de var gode i dag, og vi ramte ikke lige helt de ting, vi havde håbet på.

Herre Håndbold Ligaen, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG 23-32 (10-16)

Målscorere:
Erik Toft 4
Jonas Gade 4
Emil Bergholt 3
Sander Øverjordet 3
Frederik Tilsted 2
Bjarke Christensen 2
Tim Sørensen 2
Jacob Hessellund 1 (1)
Allan Toft Hansen 1
Marcus Midtgaard 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, GOG 1

Stillinger undervejs: 3-0, 3-1, 4-4, 4-6, 6-9, 7-11, 8-13, 12-16, 13-19, 13-22, 16-24, 17-27, 22-31

Tilskuertal: 389

Kommende kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 11. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 30. oktober kl. 18.30 i JYSK Arena