Victor og Svane.JPG (2)
Nicolai-Sommer_1.jpg

Liv eller død!

Så kort kan det siges, når der skal sættes ord på den kamp, som venter for Mors-Thy Håndbold i morgen, hvor Århus Håndbold kommer på besøg. Det er en direkte duel om en plads i slutspillet, der udspiller sig i Thy Hallerne: Vinder vi, er vi sikre på minimum en 8. plads i slutspillet. Taber vi, kan vi ikke længere selv afgøre tingene, men er afhængige af: 1) Point i den sidste grundspilskamp i Tønder 2) At andre resultater flasker sig.

Og lad os bare sige det som det er: Historisk set er Århus Håndbold ikke vores yndlingsmodstander! Vi skal helt tilbage til en skøn forårsdag i maj 2013, hvor Mors-Thy Håndbold og Bette Balkan lagde Arena Randers ned og med en sejr på 30-26 over Århus Håndbold spillede vi os i de historiske semifinaler mod Aalborg håndbold.

Nicolai Sommer og holdkammeraterne glæder sig som små børn til kampen:
- Det bliver megasjovt at spille sådan en kamp, hvor der virkelig er noget på spil, og det glæder vi og naturligvis til. Vi håber på, at der kommer en masse folk i hallen, og at de går AMOK!

Vi skal have vores forsvar på ret køl igen, og så skal vi se om vi kan spille ligeså godt angrebsspil, som vi gjorde i anden halvleg mod TTH Holstebro, hvor der var virkelig fine takter. I den her sæson har vi været gode når det gælder, og det håber vi selvfølgelig på at vi kan fortsætte med mod Århus Håndbold, fortæller Sommer og fortsætter:

- Vinder vi kampen, er vi i slutspillet - det ville vi gerne have solgt den her situation for inden sæsonen startede - så jeg synes ikke, at vi føler os pressede og stemningen i truppen er heller ikke nervøs, men derimod skidegod og positiv. Nu skal vi bare give alt, hvad vi har i os i kampen, og så må vi se hvor langt det rækker! Og så håber vi at publikum i hallen er veloplagte og lægger et kæmpe-tryk på Århus Håndbold. Vi og alle vores tilskuere skal vise Århus Håndbold Bette Balkan, når vi er bedst, slutter Sommer.

Så er det nu. Lille som stor. Ung som gammel. Thybo som Morsingbo eller måske endda Sallingbo. Så er det NU, at vi har brug for jer i hallen! Onsdag kl. 18.30 spiller vi mod Århus Håndbold i Thy Hallerne - vinder vi, er vi i slutspillet for anden gang i Mors-Thy Håndbolds historie.

Så derfor: Kom i hallen, smør stemmen og tag din blå trøje på og giv den MAX GAS sammen med resten af Bette Balkan! KOM SÅ BLÅ!

888ligaen, 25. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold
Onsdag d. 22. marts kl. 18.30 i Thy Hallerne

Billetter kan købes her: http://shop.morsthy.dk/ - Bemærk! Alle siddepladser er udsolgt!

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.
Kommer du ikke i hallen, kan du se klip af kampen på Tv2 Sport, som har et kamera i hallen.