Victor og Svane.JPG (2)
DR7A7690.JPG

Lokalbrag mod Lemvig-Thyborøn

Tirsdag spilles årets første hjemmekamp i Sparekassen Thy Arena | Mors, når Mors-Thy Håndbold tørner sammen med Lemvig-Thyborøn Håndbold. De to hold har oftest spillet tætte og intense opgør, og selv om tabellen umiddelbart lægger op til noget andet, så kan det sagtens være tilfældet igen - det er nemlig lige præcis dét, lokalbrag kan.

Lemvig-Thyborøn Håndbold ligger sidst i tabellen, men holdet har bl.a. taget point fra Aalborg Håndbold, Fredericia HK og senest Skjern Håndbold. Den store målsluger er Jeppe Gade, som er toer på topscorerlisten i Herreligaen med 139 mål heraf er 39 sat ind på straffekast.

Mors-Thy Håndbolds playmaker, Victor Norlyk, ser frem til endelig at spille kamp på hjemmebane igen.

- Vi glæder os til at spille på hjemmebane foran en fyldt hal igen og mærke den stemning, der var i efteråret. Det er tilmed et lokalopgør mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, som har meget at spille for og som altid kæmper. Vi spillede en rigtig god kamp dernede, men det er længe siden, og vi skal fokusere på en ny kamp mod et Lemvig-hold, som kommer fra en god kamp mod Skjern Håndbold.

- Så det bliver en kamp, hvor vi skal ud at give alt, hvad vi har. Der er ikke langt mellem pladserne fra sub-toppen til midten af rækken og det samme derfra til bunden, så alle point er vigtige, og det tror jeg, at man kommer til at se i kampen mellem to hold, der giver alt på banen for at få to point, lyder det fra Victor Norlyk.

Herreligaen, 20. runde: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold
Tirsdag d. 6. februar 2024 kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Teodor Mygind
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app og i story på Mors-Thy Håndbolds instagram.