Victor og Svane.JPG (2)
20210928_MorsThy_GOG_Lindgren.JPG

Lokalbrag mod Skive fH

Søndag eftermiddag er der dømt lokalbrag, når Mors-Thy Håndbold og Skive fH tørner sammen på sidstnævntes hjemmebane i Kulturcenter Limfjord. Mors-Thy Håndbold vandt det første opgør mellem de to klubber 31-28 tilbage i september. Et kig i tabellen vidner om en uhyre vigtig kamp, hvor Skive fH med en sejr kan spille sig nærmere nedrykningsstregen, og hvor to point til Mors-Thy Håndbold kan bringe os længere fra samme.

- Vi skal have respekt for Skive fH og deres kvaliteter. De har gjort det fint i de seneste kampe, særligt på hjemmebane har de været gode, og de her lokalopgør har deres helt eget liv og kan alle mulige drejninger, når tændingsniveauet er så højt, som jeg forventer det i morgen - både på banen, men så sandelig også udenfor. Og så er jeg jo sallingbo, og hvis der er en kamp, som jeg ikke vil tabe, så er det den her, lyder det fra Kasper Lindgren.

De gode elementer fra Aalborg-kampen skal fortsættes

- Vi skal køre videre på de gode ting fra kampen mod Aalborg Håndbold, hvor der var masser af gode offensive ting. Det defensive arbejde har vi kigget på og justeret til, så vi forhåbentligt står godt til Skive. Og så glæder vi os til at spille med Bette Balkan i ryggen. Jeg ved, at Bette Balkan igen har gjort et stort arbejde, og det er fedt, at så mange fans tager turen til Skive. Jeg håber, at vi sammen sætte lidt gang i ”Kapellet”, slutter Kasper Lindgren.

HTH Herreligaen: Skive fH - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 13. februar 2022 kl. 14.00 i Kulturcenter Skive  
Dommere: Henrik Grønvald Nielsen og Jakob Falkenberg Hansen
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Kampen kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth eller i app’en Tophåndbold, som kan downloades her: https://apps.apple.com/dk/app/toph%C3%A5ndbold/id1582157256?l=da