Victor og Svane.JPG (2)
Mads _Aalborg.jpg

Mads A: "Der venter en herrefight af en anden verden"

Et enkelt kig på tabellen fortæller alt om vigtigheden af onsdagens kamp mod TM Tønder. Begge hold har opnået syv points efter 12 kampe, og kun antallet af mål gør forskellen på de to hold, som pt. befinder sig på hver sin side af stregen, som angiver enten forbliven i 888ligaen eller kvalifikationsspil til samme.

For Mors-Thy Håndbold har kurven været opadgående de sidste kampe, hvor det er blevet til to snævre nederlag til hhv. TTH Holstebro og Århus Håndbold. TM Tønder har senest spillet mod HC Midtjylland, hvor de hev en sejr hjem på hjemmebanen ”Helvede i Syd”

Mads K. Andersen:

- Der venter en herrefight af en anden verden! Både vi og TM Tønder har hårdt brug for pointene, så der vil helt sikkert blive kæmpet om hver centimeter på banen. Selvfølgelig kommer TM Tønder med selvtillid efter deres sejr over HC Midtjylland i sidste uge, men vi er på hjemmebane og det giver os forhåbentligt et boost, som er nok til at hente en sejr. Vi håber virkelig på, at der kommer godt gang i hallen, så vi sammen med vores tilskuere kyse TM Tønder og vise dem, hvad Bette Balkan er lavet af.

Mads kom fra Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division forud for denne sæson, og han er en af de unge spillere, som har fået masser af spilletid, ansvar og tillid:

- Jamen, jeg er naturligvis glad for det ansvar og den tillid, som Jan og Jonas giver mig. Det er sjovt, men også ret vildt pludselig at stå og dække op i vores midterforsvar sammen med Cichosz og Allan - men det er dejligt, og jeg gør mit bedste for at gøre mig fortjent til det, og jeg knokler uanset om jeg spiller fem minutter eller 2 x 30, lyder det fra holdets yngste mand, som opfordrer folk til at komme i hallen og støtte Mors-Thy Håndbold:

- Der er kun én ting at sige: ALLE MAND I HALLEN! Vi har brug for al den støtte og opbakning vi kan få til kampen mod TM Tønder. Kom så, Bette Balkan!

 

888ligaen, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - TM Tønder
Onsdag d. 7. december kl. 18.30 i Jyske Bank Mors Arena

Billetter købes på http://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra TM Tønders hjemmeside: http://tmth.dk/vigtig-firepoint-kamp-paa-mors/