Victor og Svane.JPG (2)
DK.jpg

Mads A. og Danmark klar til 1/8-finale

Mads A. og holdkammeraterne er klar til 1/8-finalen ved U21 VM i Algeriet. Det danske hold sluttede som nr. 3 i Gruppe B, og i 1/8-finalen venter et skandinavisk opgør, da modstanderen er Norge.

Mads har fortalt lidt om turneringen og opholdet indtil videre:
-  Det har været en fin turnering både for holdet og for mig personligt. Vi er videre til 1/8-finalen, og vi glæder os til at møde Norge, som vi lige har spillet mod og vundet over til SOC hjemme i Danmark. Jeg har spillet forholdsvis meget, og selv om der altid er ting man kan gøre bedre, så er jeg overordnet tilfreds.

I dag har vi hviledag inden kampen i morgen, og dagen går med møde, spisning og afslapning. På en af de andre hviledage har vi været ude og se lidt på byen - ellers har vi ikke været meget ude pga. sikkerheden hernede, eks. har vi politieskorte til og fra hallen, og vi må ikke gå udenfor hotellet, hvilket er en smule ærgerligt da der er +30 grader og fuld sol hver dag, fortæller Mads på telefonen fra Algier og fortsætter:

- Nu skal vi i gang med at forberede os på kampen mod Norge i morgen. Dem skal vi slå, og jeg synes at vi har gode muligheder for at avancere til 1/4-finalen.

Mads og Co. spiller onsdag d. 26. juli kl. 21.45. Vinder Danmark, venter enten Rusland eller Kroatien i 1/4-finalen. Du kan se kampen live her: https://www.youtube.com/channel/UCVje4im7SbBAPA6kY_uoWjA/live?utm_source=dhf.dk&utm_medium=referral

Landstræner Morten Henriksen har sat lidt ord på præstationen i de indledende kampe: http://www.dhf.dk/Presse/nyheder/2017/Juli/herre-u21-landsholdet_moeder_norge_i_vm-18-finalen_