Victor og Svane.JPG (2)
Mads K. Andersen.jpg

Mads A: Vi rider videre på bølgen

Mads K. Andersen løb igen med topscorerværdigheden og leverede ligeledes en god indsats defensivt, da han kom på banen. Og skuffelsen var til at tage og føle på hos det unge stortalent umiddelbart efter kampen:
- Lige nu er jeg bare pisseskuffet, fordi jeg synes, at vi dominerer og er i front stort set hele kampen og har momentum helt til sidst. Selv om det er fint at tage 1 point med herfra, så er jeg skuffet lige nu over, at det ikke blev til to.

Vi fører med tre mål med tre minutter tilbage af kampen - vi har set det før i denne turnering, hvor vi har været foran og ikke har formået at vinde. Heldigvis får vi et point med herfra, og vi rider videre på den positive bølge, og vi står klar igen om en uge i Nordsjælland.

Det var fedt med opbakningen fra Bette Balkan - fuldstændig fantastisk at 30 mennesker kan overdøve en hal med 1.000 mennesker - det er stærkt, og vi stolte af, at de er vores fans.

Cheftræner Søren Hansen ærgrede sig også over, at Mors-Thy’erne ikke havde begge point med hjem i bussen fra Esbjerg:
- Det er rart, at vi stadig får et point, selv om vi lige nu ærgrer os over, at vi ikke får begge to. Men dejligt få et point med hjem fra Ribe-Esbjerg HH - især set i lyset af den pointtørke vi har været igennem. Vi står mega-godt i forsvaret, hvor der arbejdes benhårdt, og Søren P. leverer en god målmandspræstation. Vi får desværre ikke straffet deres 7-mod-6-spil nok og bliver måske lidt hæmmede i løbet op ad banen i perioder.

Angrebsmæssigt prøver vi hele tiden på at finde løsninger og på at optimere vores chancer. Vi mangler skarphed og lige det sidste, før at spillet flyder. Nu ser vi kampen igennem og så må vi se, hvor vi kan gøre tingene skarpere og stadig huske på, at denne kamp var en godkendt præstation efter 2 x 30 minutter.  Det er rart at have en uge til næste kamp, som er endnu en svær kamp på udebane i Nordsjælland.

Tak til de medrejsende fans, der havde nemt ved at overdøve 1.000 tilskuere i Esbjerg. Altid en fornøjelse med Bette Balkan i ryggen.

Herre Håndbold Ligaen, 13. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 23-23 (12-13)

Målscorere:
Mads K. Andersen 8
Søren Nørgård 5 (2)
Marcus Dahlin 4
Stefan Nielsen 3
Lasse Pedersen 1
Allan Toft Hansen 1
Kasper Lindgren 1


Stillinger undervejs: 1-0, 3-1, 4-5, 8-8, 10-8, 10-12, 14-14, 17-18, 17-20, 19-20, 20-23, 21-23

Udvisninger: Ribe-Esbjerg HH 1, Mors-Thy Håndbold 1

Tilskuertal: 1.008

Næste kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 14. runde: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 26. november kl. 19.30 i Helsingør Hallen
Billetsalg til kampen: https://www.nordsjaelland-haandbold.dk/billetter.html