Victor og Svane.JPG (2)
Mads K. Andersen.JPG

Mads A: Vi skal vise at vi er et bedre hold end SønderjyskE

Endnu en hjemmekamp venter for Mors-Thy Håndbold, når sæsonens første opgør mod SønderjyskE spilles fredag aften. Sidste fredag skød vi december i gang med en sejr over TM Tønder, og vi håber naturligvis at vi kan fortsætte julemåneden med endnu et godt resultat mod rækkens nr. 13.

SønderjyskE kom godt fra start i turneringen med sejre over Skanderborg og TTH Holstebro i de to første kampe, siden da er det kun blevet til tre point yderligere efter uafgjort mod Nordsjælland og senest en sejr over HC Midtjylland for tre uger siden - så det er med garanti et sultent hold, vi står overfor i Thy Hallerne.

Mads K. Andersen har haft et langt efterår, hvor en drilsk fodskade har holdt ham på bænken. I kampen mod TM Tønder fik vores unge komet endelig comeback, og det var i den grad en forløsning:

- Det har været pissefrustrerende at sidde ude, især fordi min skade ikke har tilladt mig at lave ret meget - heldigvis har drengene været gode og har opmuntret mig undervejs i forløbet. Det var dejligt at få spilletid igen og fokus er nu på at kæmpe mig tilbage - jeg føler at jeg har meget at bevise overfor Søren og Heino, da jeg jo ikke har spillet endnu, men omvendt føler jeg også at jeg har noget at byde ind med, fortæller Mads og fortsætter:

- Kampen mod SønderjyskE er super vigtig for os, hvilket også kan ses i tabellen, hvor vi kan lægge yderligere afstand til holdene i den nederste del af rækken. SønderjyskE er et af de hold, som vi gerne vil måle os med og som vi gerne skal vinde over. De har haft en svær periode med få point på kontoen og er sultne efter sejre og succes, og derfor skal vi være 100 % klar og vise at vi er et bedre hold end dem.

Vi skal have gang i forsvaret og vores kontra og forhåbentligt kan vi spille en god gang angrebshåndbold, så vi forhindrer SønderjyskE i at løbe kontra og komme ordentligt i gang, for selv om de ikke rigtigt har fået tingene til at fungere i denne sæson, så er det et godt hold med masser af kvalitet og gode spillere.

Og så ser vi frem til at spille foran en fyldt hal med masser af larm igen - det er dejligt at folk kommer og ser os selv på en julefrokost-fredag i december, og vi håber at vi kan give lidt tilbage med en spændende kamp og forhåbentligt to point.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00, og begivenhederne styres af Lars Hansen og Klaus Andersen

 

888ligaen, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE Herrer
Fredag d. 8. december 2017 kl. 19.00 i Thy Hallerne

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges live på Limfjord Plus med Jan K og der udover følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth