Victor og Svane.JPG (2)
Mads Hoxer.JPG

Mads Hoxer Hangaard tager tre år i Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold har landet en 3-årig aftale med det lokale stortalent Mads Hoxer Hangaard. Aftalen løber fra 1. juli 2019 til 30. juni 2022

Den 18-årige venstrehåndede højre back har gennem sine ungdomsår boltret sig først i Thisted IK og Thy Håndbold, og senest i HF Mors med en enkelt efterskole-afstikker til ISI i Ikast. Der udover har han været fast mand på det danske U17 og nu U19-landshold.

- Jeg har været glad for mine ungdomsår på Mors og for at træne med ligatruppen, så det lå ret meget til højrebenet at det var i Mors-Thy Håndbold, jeg skulle være og fortsætte min udvikling - og jeg var da heller ikke et sekund i tvivl, da klubben henvendte sig, siger Mads Hoxer Hangaard.

Han påpeger, at han allerede har haft mange gode oplevelser i Mors-Thy-regi.
- Det har været fedt at være med til træninger og kampe, og tilskuerne og Bette Balkan er ligeså vilde, som alle taler om. Jeg forventer, at jeg kommer til at udvikle mig yderligere under nogle gode trænere og glæder mig helt vildt til at træne og spille kampe på øverste niveau, siger Mads Hoxer Hangaard.

Interessen for Mads Hoxer Hangaard er ikke ny hos Mors-Thy Håndbold.
- Vi har længe haft et godt øje til Mads Hoxer Hangaard, og derfor blev han også indlemmet i Mors-Thy Håndbolds talenttrup allerede som 17-årig, ligesom han i december fik sin ligadebut i kampen mod Skjern Håndbold. I den kommende sæson skal Mads primært optræde på HF Mors’ U19-hold, mens han skal træne et par gange ugentligt med ligaholdet og udtages til ligatruppen i lighed med denne sæson, siger Sportschef Henrik Hedegaard.

Sportschefen er da også klar i mælet, når der skal sættes ord på Mads Hoxer Hangaards kvaliteter.
- Mads er trods sin unge alder en alsidig og klog spiller, som udover et godt overblik besidder en solid skudarm, er gennembrudsstærk og kan dække op. Mads er et skoleeksempel på, at talentudviklingen i Thisted IK og HF Mors kører 100 % efter bogen, og vi er stolte både på egne og moderklubbernes vegne, hver gang vi laver en aftale med en af vores egne drenge, siger Sportschef Henrik Hedegaard.

FAKTA:
Mads Hoxer Hangaard, født: 6. december 2000
Højde: 194 cm. Vægt: 89 kg.
2. år på HHX, EUC Nordvest
Bosat i Thisted