Victor og Svane.JPG (2)
Mads (4).jpg

Mads K. Andersen stopper i Mors-Thy Håndbold efter sæson 2019/20

Årets Spiller Mads K. Andersen er klar til næste skridt på karrierestigen. Efter seks succesrige år forlader den talentfulde spiller Mors-Thy Håndbold efter udgangen af sæson 2019/20.

- Mads har gennemgået en enorm udvikling i Mors-Thy Håndbold, hvor han efter to sæsoner i vores Talenttrup blev indlemmet i Ligatruppen under Jan Paulsen i sæson 2016/17. Siden da er det kun gået én vej. Mads er blevet en profil i Herre Ligaen, og det er der naturligvis også andre klubber, som har fået øjnene op for, siger sportschef Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold.

Han havde gerne beholdt den stærke spiller i klubben.

- Vi havde selvsagt gerne set Mads fortsætte i Mors-Thy Håndbold udover den sæson, vi står overfor nu, men har også fuld forståelse for, at han skal videre. Og når det skal være, så er vi stolte af, at en af vores spillere, er interessant for andre og større klubber - det er et stort skulderklap til ungdomstrænere og hele set-uppet omkring talentudviklingen i moderklubberne og i Mors-Thy Håndbold, lyder det fra Henrik Hedegaard.

22-årige Mads K. Andersen er glad for at have fremtiden på plads.

- Det er selvfølgelig rart at have fremtiden på plads - jeg ser det som et naturligt skridt i min karriere at prøve noget andet og glæder mig til udfordringen i min fremtidige klub. Det har været en drengedrøm at spille i den blå trøje, og mine år i Mors-Thy Håndbold har på alle måder været gode og mindeværdige. Her har først Lars Krarup og Jan Paulsen og sidst Søren Hansen været med til at forme mig til den spiller, jeg er i dag. Jeg har spillet på Mors, siden jeg var fem år gammel, og Mors-Thy Håndbold vil altid stå mig nær, slutter Mads K. Andersen.

Mads K. Andersen blev kåret til Årets Talent i Mors-Thy Håndbold i sæson 2017/18 og til Årets Spiller i sæson 2018/19.