Victor og Svane.JPG (2)
Mads Svane (2).JPG

Mads Svane inden Skanderborg Aarhus: - Vi skal se fremad!

Lørdag eftermiddag er HTH Herreligaen tilbage på Bette Balkan, når Mors-Thy Håndbold står overfor Skanderborg Aarhus Håndbold i 20. spillerunde. Kampen fløjtes i gang kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors, og Mads Svane og Co. ser frem til gensynet med hjemmebanen.

- Vi glæder os til at spille på hjemmebane og mærke den stemning, der er i hallen. Vi håber, at vi kan få en god start og hele hallen med, så vi kan ride på den bølge og det tryk, der kommer fra publikum, lyder det fra Mads Svane.

Den unge playmaker fik et vrid i foden i kampen mod SønderjyskE, men dygtigt arbejde af Mors-Thy Håndbolds fysioterapeuter har gjort ham klar til kampen mod Skanderborg Aarhus Håndbold.

- Skanderborg Aarhus Håndbold er lidt en undervurderet størrelse. De har nogle store profiler i Thomas Arnoldsen og Morten Balling, som har lavet mange mål og som kan gøre ondt på mange forsvar - så for at få succes skal vi have dæmmet op for dem. Men de har gode spillere hele vejen rundt, som vi skal være klar på, siger Mads og fortsætter

- Vi skal tage de gode ting med fra sidste kamp og smide de dårlige væk, og så skal vi se fremad. Vi skal løbe og have nogle lette kontramål, så det er dem, der skal kæmpe for målene og ikke os - så tror jeg på, at vi kan løbe med to point, lyder det fra Mads Svane.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Aarhus Håndbold
Lørdag d. 11. februar 2023 kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg på https://shop.morsthy.dk/
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app

Mads Svane er personligt sponseret af GBS Management