Victor og Svane.JPG (2)
Kamp.jpg

Mægtige VfL Gummersbach venter i European League-kvalifikation

Det er et tysk storhold, der gæster Thyhallen på lørdag. Sidste sæsons 6. plads i Bundesligaen siger alt om vores europæiske modstanders styrke. Truppen er klogt sat sammen med et stærkt kollektiv, hvor den tyske landholdsstjerne Julian Köster, den franske landsholdsprofil Kentin Mahé og et af de største målmandstalenter i verden Dominik Kuzmanovic, er de største profiler.

Traditionsrig modstander
VfL Gummersbach er en af de mest traditionsrige klubber i den tyske Bundesliga, og den første tyske mester i håndbold i Bundesligaen. I alt er det blevet til 12 nationale mesterskaber - det seneste i 1991 – og de øvrige meritter taler for sig selv:

5 x tysk pokaltitel
5 x Champions League vinder + tabende finalist i 1972
2 x Cup Winners' Cup vinder
1 x EHF Cup vinder
2 x EM for klubhold vinder + tabende finalist i 2006

Vi har selv vist gode takter og stærk form i de seneste kampe med sejre over TSV Hannover-Burgdorf og Skanderborg AGF Håndbold, og holdet glæder sig til endelig at skulle spille kampe, hvor der er noget på spil, og det starter lige på og hårdt med 1/8-finale mod Grindsted GIF på udebane på onsdag, og så det europæiske brag mod VfL Gummersbach.

Hård modstand i evt. gruppespil
Returkampen spilles søndag d. 1. september kl. 16.30 i Schwalbe Arena i Gummersbach. Vinder Mors-Thy Håndbold samlet over de to kampe, venter et spændende gruppespil med IK Sävehof (Sverige), FH Hafnarfjordur (Island) og Fenix Toulouse Handball (Frankrig).

Vi håber rigtig meget, at I kommer i hallen og støtter op - det bliver en fantastisk oplevelse for vores spillere og for publikum.

Billetter kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Billetpriser:
Siddeplads kr. 150,-
Siddeplads m/ VIP - spisning og frie drikkevarer kr. 475,-
Sidste frist for tilmelding til spisning torsdag d. 29. august kl. 12.00.
Ståplads: kr. 115,-