Victor og Svane.JPG (2)
Jacob Hessellund.jpg

Man of The Match Hessellund: Jeg ville hellere have haft en sejr

Cheftræner Søren Hansen og hans mandskab fik ikke den ønskede afslutning på hjemmebane efter en ligasæson, der er gået op og ned. I sæsonens sidste hjemmekamp blev det til et klart nederlag til KIF Kolding, som fik vigtige point til overlevelseskampen, mens Mors-Thy Håndbold allerede inden kampen var sikret en ny sæson i Herreligaen.

Søren Hansen:
- Vi ramte ganske enkelt ikke samme niveau, som vi har spillet på i de foregående kampe, og på afgørende tidspunkter manglede vi de berømte marginaler. KIF Kolding vandt kampen fortjent, og det var rigtigt ærgerligt, at vi ikke formåede at slutte ordentligt af på hjemmebane. 

Det betyder helt sikkert noget, at vi havde sikret os inden, men jeg lover, at ingen gå på banen for ikke at levere godt og for at vinde hver gang. Men vi må også anerkende KIF Koldings præstation, for de spiller en god kamp, mens vi kæmper lidt med det hele - og mange forlader banen uden at have præsteret godt nok og uden at være tilfredse. Ros til Hess for at gå forrest og vise noget vildskab, han spillede en rigtig god kamp.

Efter kampen kårede tilskuerne i Thy Hallerne netop Jacob Hessellund til Man of The Match:
- Vi kom aldrig ordentligt ind i kampen, og det er skidt, at vi generelt ikke kommer med mere. Det var noget rod - vi kæmpede for at finde flow og rytme, men fandt det aldrig helt. Vi dækkede egentligt ok op, men fik ofte ikke gjort det færdigt.

Og her bagefter er det egentligt bare en flad fornemmelse og brandærgerligt, at vi ikke kan slutte ordentligt af på hjemmebane efter en ellers god periode. Det er det, der ærgrer mig mest! Når det så er sagt, må vi også give  cadeau til KIF Kolding. De spillede godt og meget bedre end de forrige gange, vi har mødt dem - så det var en fortjent sejr, lød det fra Hessellund efter kampen.

Kampens bedste spiller kronede sin præstation med seks mål og dermed også topscorertitlen for første gang i hans tid i Mors-Thy Håndbold:
- For mig personligt var det dejligt at spille en god kamp, og jeg er glad for min præstation, men ville hellere have haft en sejr. Jeg forsøgte at gribe de muligheder, der var - jeg fik en del udspil og lykkes langt hen ad vejen fint.

Generelt har jeg været rigtig glad for mit første år i Mors-Thy Håndbold. Jeg var godt klar over, at når man kommer til et nyt sted, så kræver det noget tilvænning og tålmodighed, og efteråret gik ikke helt som jeg havde håbet - både personligt og for os som hold. Men heldigvis har det ændret sig gennem sæsonen, og det er dejligt, at det er begyndt at gå bedre. Jeg er vildt glad for det og nyder at spille foran publikum på Bette Balkan og ser frem til den kommende sæson.