Victor og Svane.JPG (2)
Dahlin (2).jpg

Marcus Dahlin: Den her sejr betyder sindssygt meget!

Reaktioner fra sejren over Lemvig-Thyborøn:

Marcus Dahlin:
- Det føltes som verdens længste kamp, og på mange måder var det en meget speciel kamp, fordi vi har tabt to gange til Lemvig-Thyborøn i denne sæson, og derfor så gerne ville slå dem.

Selv om vi er bagud i første halvleg, ryster vi ikke på hånden. Vi tænker, at det er små marginaler, som gør at vi er bagud. Men først i anden halvleg formår vi rigtigt at slippe tøjlerne og spille frit. Jeg synes, at vi har flere ressourcer end Lemvig, og det viser vi i anden halvleg. Den her sejr betyder sindssygt meget, og med den har vi givet os selv et godt udgangspunkt for de kommende kampe.

Cheftræner Søren Hansen:
- Det var dejligt at få to point i hus. Kampen blev akkurat ligeså intens og spændende og med masser af hårdt spil, som jeg havde regnet med. Vi kommer til en masse dueller og gode skudmuligheder, og drengene ofrer sig virkeligt og kæmper om alle bolde.

Da vi først får slået hullet i anden halvleg, kommer troen for alvor på, at det her kan lade sig gøre. Alle drengene tager stort ansvar, og det var bare fedt at være med til. Jeg forventede, at det ville blive tæt, og jeg er stolt over, at vi har vundet herude - især med den historik vi har mod Lemvig-Thyborøn i denne sæson. Det er en svær udebane, og vi skal være meget glade for de to point.

Med sejren over Lemvig-Thyborøn i går kan Mors-Thy Håndbold allerede på lørdag d. 20. april sikre sig ligastatus i den kommende sæson. Det kræver en sejr over Nordsjælland Håndbold, som gæster Thy Hallerne i 2. spillerunde i kvalifikationsspillet.

Herre Ligaen Kvalifikationsspil, 1. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold 28-31 (14-13)

Målscorere:
Erik Toft 9
Marcus Dahlin 7
Asbjørn Madsen 4
Søren Nørgård 4 (2)
Stefan Nielsen 2
Jacob Hessellund 2
Lasse Pedersen 1
Mads K. Andersen 1
Allan Toft Hansen 1


Stillinger undervejs: 2-2, 4-2, 7-3, 7-5, 8-7, 11-10, 14-12, 15-15, 17-15, 17-22, 21-25, 23-26, 25-27, 25-29

Udvisninger: Lemvig-Thyborøn Håndbold 4, Mors-Thy Håndbold 2

Tilskuertal: 1.282

Næste kamp:
Herre Ligaen Kvalifikationsspil 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold
Lørdag d. 20. april kl. 17.00 i Thy Hallerne

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/