Victor og Svane.JPG (2)
Dahlin.jpg

Marcus Dahlin forlænger

Den svenske højre back er i Mors-Thy Håndbold til 2019

En meget populær underskrift er blevet sat i Mors Thy Håndbold - ligaens tredjemest scorende spiller og en af publikumsfavoritterne, Marcus Dahlin, har nemlig skrevet under på en 1-årig forlængelse og fortsætter dermed i den blå trøje til 30. juni 2019.

Sportschef Henrik Hedegaard: - Vi er meget glade og stolte! Så kort kan det siges. Vi har haft en god dialog med Marcus gennem en længere periode, og vi er ovenud tilfredse med, at han har valgt at blive en sæson mere i Mors-Thy Håndbold. Gjorde vi et scoop, da vi hentede Marcus til klubben, så har vi gjort et endnu større nu ved at holde på ham i yderligere et år, da der har været adskillige tilbud fra andre klubber både i Danmark og i udlandet. Marcus har været igennem en kolossal udvikling og har virkelig fået vist sit store potentiale her i Mors-Thy Håndbold, hvor han både er den mest scorende og mest assisterende spiller i indeværende sæson. Med Marcus’ forlængelse er endnu en vital position på plads til sæson 2018/19.

Marcus Dahlin: - Det var været et valg med hjertet. Jeg havde tilbud fra andre og større klubber end Mors-Thy Håndbold, men for mig er det økonomiske aspekt ikke alt. Jeg trives og har det godt i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg har en god rolle og får masser af tillid og spilletid - og så er jeg glad for Søren Hansen, som er en træner lige efter mit hoved. Søren har en stor aktie i den udvikling, som jeg har gennemgået her, og derfor vil jeg gerne arbejde sammen med ham et år mere. Jeg har det godt med alle her på Bette Balkan, og jeg glæder mig til endnu en sæson med mine fede medspillere og vores gode supportere. Jeg træner og arbejder på at blive så god som mulig og ramme mit topniveau, og på længere sigt vil jeg gerne til en dansk eller udenlandsk topklub, men lige nu og det næste halvandet år gælder det Mors-Thy Håndbold.

 

Marcus Dahlin, Født: 29. maj 1991
Højde: 204 cm. Vægt: 105 kg.
Tidligere klubber: IFK Kristianstad, ØIF Arendal, TMS Ringsted, Alingsås HK 
Uddannet elektriker. Prof. Håndboldspiller
Single
Bosat i Viborg