Victor og Svane.JPG (2)
Marcus Dahlin.JPG

Marcus Dahlin stopper i Mors-Thy Håndbold efter denne sæson.

Gennem fire sæsoner har Marcus Dahlin nærmest været synonym med Mors-Thy Håndbold. Efter indeværende sæson er det slut - Dahlin stopper i Mors-Thy Håndbold pr. 30. juni 2020

Henrik Hedegaard: - Jeg tror ikke, at nogen havde regnet med, at Marcus’ ophold i Mors-Thy Håndbold skulle vare så længe, men det har været fire rigtig gode sæsoner. Og det bliver da specielt at tage afsked med en spiller, som udover sin rolle på banen også er en fantastisk klubambassadør udenfor de 40 x 20 meter, og som er utroligt vellidt af alle både store og små.

Det har ligget i kortene, at denne sæson blev den sidste og at Dahlin søgte nye udfordringer og ville videre til sommer. Vi har været meget glade for at have Marcus i Mors-Thy Håndbold og ønsker ham held og lykke fremover.

Marcus Dahlin: - Det har været fire virkelig gode år i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg udviklet mig kolossalt både som håndboldspiller og som menneske. Mors-Thy Håndbold har betydet meget for mig - det er ikke bare en klub for mig, det har været et hjem, som jeg kommer til at savne. Jeg har været splittet i forhold til mit valg, men jeg er sikker på, at det er det rigtige skridt videre i min karriere. Nu skal vi slutte den her sæson af på bedste vis, og det vil jeg gøre mit til sammen med holdet.