Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold.jpg

Marcus Midtgaard: Hvis man kan tale om ufortjent i sport...

Marcus Midtgaard:
- Det er utroligt ærgerligt. Vi er en del nye og uprøvede - i hvert fald bagkæden, som kommer ind i fraværet af to markante spillere, og vi er foran hele vejen. Så det er utroligt skuffende, at vi ender med at tabe - og hvis man kan tale om ufortjent i sport, så er det her i hvert fald et eksempel, siger Marcus Midtgaard.

Cheftræner Jonas Wille:
- Vi kommer med et suverænt udtryk, god energi og en indstilling, som er helt ekstremt god, og jeg synes, at vi spiller godt. Vi er ikke heldige og dygtige nok i en periode, hvor vi har mulighed for at udbygge vores føring, men brænder nogle stykker i træk. Vi dækker fantastisk godt op, når vi spiller 6 mod 6, men har problemer, da TTH Holstebro ændrer til 7 mod 6 spil - specielt på en dag, hvor de lykkes ganske godt fra distancen. Det er store rum der skal dækkes, fordi de individuelle færdigheder hos TTH-spillerne er gode - vi ved, at de har en venstrefløj, som man skal prioritere, en Cichosz på stregen, som man skal arbejde meget rundt om, og vi er nødt til at gå frem på Mensing og Meklenborg.

- Så det er en stor udfordring, men vi fighter som gale i forsvaret, og vi er lige ved, men ja… Mangler det sidste i nogle situationer - det er de små marginaler, så vi skal bare blive ved med at have det her udtryk, så skal vi nok få pay off for det, siger Wille, som har roser til den unge spillere, som gjorde god figur i fraværet af Erik Toft og Frederik Tilsted:

- Der er to ekstremt positive ting ved den her kamp. Den ene er udtrykket og indsatsen, vi kommer med. Det andet er, at spillere som Dolberg, Midtgaard og Sander kommer ind og leverer en fin indsats. Det er fint at se, at de stepper op, når de får muligheden for ansvar. Jeg er imponeret over Marcus Midtgaard, som satser så hårdt, som han gør, og selvom han brænder et par stykker, så bliver han ved og viser, at han har mental styrke, lyder det fra Jonas Wille.

HTH Herreligaen, 15. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 26-27 (14-11)

Målscorere:
Bjarke Christensen 7 (2)
Mads Hoxer Hangaard 5
Marcus Midtgaard 4
Emil Bergholt 3
Allan Toft Hansen 2
Tim Sørensen 1
Jens Dolberg 1
Jacob Hessellund 1 (1)
Rasmus Bech 1
Lasse Pedersen 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, TTH Holstebro 2

Stillinger undervejs: 0-1, 2-2, 5-4, 8-5, 10-6, 12-9, 14-10, 14-13, 17-14, 19-15, 19-19, 21-19, 21-22, 23-22, 25-25

Tilskuertal: 400

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 16. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 11. december kl. 19.00 i
Bramdrupdam Sports- og Mødecenter

Foto: HP Wille