Victor og Svane.JPG (2)
Bette_Balkan.jpg

Massiv fanopbakning til Mors-Thy Håndbold

Bette Balkan sender 150 fans til kamp i Aarhus

Hvis Mors Thy Håndbolds modstandere tror, at klubbens fans vender klubben ryggen på grund af den magre pointhøst i håndboldligaen, kan de godt tro om igen.

Bette Balken sender ikke færre end 150 fans afsted i tre busser til opgøret imod Århus Håndbold i Ceres Arena i Aarhus lørdag eftermiddag.

- Vi sender en god blanding af fans samt ungdomsspillere fra vores moderklubber HF Mors og Thisted IK afsted i tre busser. Dermed skulle vi gerne kunne lave en håndboldfest, selvom det er på udebane, lyder det fra Bette Balkan formand Jacob Mehl. Han glæder sig over, at Spar Nord Fonden med 10.000 kroner har gjort turen mulig.

Mors Thy Håndbolds sportschef Henrik Hedegaard er glad for opbakningen.

- Man bliver helt rørt. Vi har verdens bedste fans, og derfor vil vi også gøre alt for at få point på kontoen i Aarhus. Bette Balkan er en uvurderlig ottende mand på banen. En spiller som jeg ved, at modstanderne frygter, når Bette Balken virkeligt folder sig ud, siger Henrik Hedegaard.

Han glæder sig samtidigt over, at rigtigt mange fra Thy og Mors læser eller bor i Aarhus, og at de traditionelt også bakker op, når der spilles i Smilets By.

Kampen spilles lørdag kl. 15.00 i Ceres Arena i Aarhus, og der er stadig ledige pladser i bussen. Kontakt Jacob Mehl tlf. 6080 4133, hvis du vil med.