Victor og Svane.JPG (2)
Midtgaard.JPG (1)

Midtgaard: - Den bedste halvleg vi har spillet i år

Marcus Midtgaard spillede stort i Mors-Thy Håndbolds sejr over HC Midtjylland, og den stærke venstre back kunne se tilbage på en kamp med to vidt forskellige halvlege.

- Første halvleg var måske den bedste, vi overhovedet har spillet i denne sæson. Vi står rigtigt godt i forsvaret og får løbet nogle gode kontraer på Midtjylland. Generelt flyder spillet godt i angrebet, og alt det, vi havde snakket om inden, lykkedes, hvilket man også kunne se på måltavlen. Anden halvleg var så det helt modsatte - her lykkedes vi ikke rigtigt med de ting, vi havde talt om. HC Midtjylland får mere hårdhed i deres forsvar, og vi finder ikke rigtigt timingen. Heldigvis står vores forsvar stadig rigtigt godt, og det gør, at vi vinder kampen.

Cheftræner Niels Agesen var stolt over sit holds flotte første halvleg og holder fokus på de positive ting i kampen.

- Jeg holder fokus på, at vi får to point, og det er jeg glad for, fordi HC Midtjylland er et hold, der har været tæt på i rigtig mange kampe, og de er i fremgang. Der er ingen af os, der kan være tilfredse med den anden halvleg, vi leverer. Og jeg forstår godt, at folk ikke forstår, at der kan være så stor forskel på de to halvlege, for det ser mærkeligt ud, men vi er har en gennemsnitsalder på 22 og ikke ret mange års ligaerfaring, og det her med at sætte sig på kampen tager tid. Men vi holder fokus på de gode ting i kampen og på de to point, og så håber jeg, at folk ikke tvivler det mindste på, at hver eneste gang vi sætter fødderne på den bane, så gør vi alle sammen det allerbedste, vi kan, lyder det fra Niels Agesen.