Victor og Svane.JPG (2)
20230917_MTH_FHK_11.jpg

Midtgaard før Skjern: - Vi tror på, at vi kan drille dem

Tirsdag aften skal Mors-Thy Håndbold forsøge at forlænge den gode stime, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Thy Arena | Mors. Der er tale om revanche fra vores side, da vi tabte 1/8-finalen i Santander Cup til netop Skjern Håndbold i sæsonens første gældende kamp. Meget er sket siden da, og det giver plads til forventninger.

- Jeg synes, at vi har rykket os langt som gruppe, så vi håber på, at vi kan komme med et andet tryk end vi gjorde i den kamp. Vi spiller ofte tætte kampe mod Skjern Håndbold. De er grundlæggende et supergodt hold, og de har jo nogle spillere, som har prøvet rigtigt mange ting og som også har spillet på allerøverste niveau. Og selv om de har trukket det længste strå det sidste par kampe, så tror vi på, at vi kan drille dem denne gang, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds Marcus Midtgaard.

- Og så har vi jo fået smittet hele området med håndboldfeber for tiden, så det bliver en vild kulisse at spille i. Jeg glæder mig helt vildt til igen at spille foran en fyldt arena. Vores sidste kamp mod BSH i arenaen er nok den vildeste stemning, jeg har oplevet i min tid her, og det håber jeg kan gentage sig - og så forhåbentligt med to point denne gang, siger Midtgaard.

Herreligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Tirsdag d. 10. oktober 2023 kl. 20.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg på: https://shop.morsthy.dk/
Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30 og kan som altid følges via livescore i Tophåndbolds app.

Marcus Midtgaard er personligt sponseret af TKS Thisted Kloakservice