Victor og Svane.JPG (2)
DR7A6747.JPG

Midtgaard: - Hallen er med til at skubbe os frem

En af kampens bedste var Marcus Midtgaard, som udover topscorertitlen og blev kåret til Kampens energibombe.

- Vi hænger bagefter store dele af kampen og får ikke rigtigt forsvaret til at fungere, som det har gjort i løbet af sæsonen, og så går vi lidt døde i det angrebsmæssigt, men finder heldigvis 7-mod-6 frem, som fungerer rigtigt godt.

- Vi har fået et vanvittigt godt rygstød fra opstarten og de første 10 kampe, og så er hallen med til at skubbe os det sidste frem, når det ser allermørkest ud. Nu går vi til 2 ugers landsholdspause, og det er fantastisk, at det er med en sejr.

Mors-Thy Håndbolds cheftræner efter kampen:

- Når jeg ser holdet spille, fornemmer jeg mental styrke. Vi spiller med rigtig stor ro og disciplin, vi tør at gå mod kassen, og så arbejder vi stenhårdt for at få forsvaret til at hænge sammen. Det er spillernes fortjeneste, at vi står med to point, for der var ingen, der gik i panik, slog op i banen og ikke troede på det, og da vi havde allermest brug for det, larmede arenaen fuldstændigt vanvittigt igen, og man må bare sige, at det spiller sammen.

Men vi har stykke arbejde omkring vores defensiv, som har været god og som vi har stor tiltro til, men som ikke hænger så godt sammen, som vi gerne vil. Til gengæld må jeg sige, at vi tilspiller os masser af chancer, og selv om vi er bagud til pausen, så har vi chancerne til at være foran. Og til sidst er det ressourcerne, der er til forskel. Da det skal afgøres, og vi er med hen mod slutningen, der synes jeg, at det taler til vores fordel, at vi har langt flere ressourcer.