Victor og Svane.JPG (2)
Midtgaard.JPG (1)

Midtgaard og Agesen: Fantastisk stemning i arenaen!

På trods af en lidt uvant plads som højre back spillede Marcus Midtgaard sin vel nok bedste kamp til dato i Mors-Thy-trøjen - 7 scoringer blev til det for den unge bagspiller, som også blev kåret til kampens spiller.

- Det var fantastisk at være tilbage på hjemmebane. Det har vi glædet os meget til, og der var en utrolig fed stemning i dag - ærgerligt at vi ikke kunne leve op til det, som publikum leverede. Det var en svær kamp at spille, fordi vi hele tiden skulle ligge og jagte. GOG straffede os hårdt, og de er bare et dygtigt hold, lyder det fra Midtgaard, som ikke var meget for at tale om sin egen præstation.

- Det er utroligt dejligt, når man lykkes, men håndbold er jo et holdspil, og det handler om at blive sat i nogle gode situationer af sine holdkammerater, så det er lige så meget deres fortjeneste, som det er min egen, at jeg spiller godt i dag, siger Marcus Midtgaard.

Cheftræner Niels Agesen var derimod ikke sen til at sætte ord på Midtgaards præstation.

- Midtgaard kommer ind på svære betingelser og på en anden position end den, han har spillet mest på, og løser den offensive problematik vi har på det tidspunkt. Generelt er det en fin kollektiv præstation, men Midtgaard får et par ekstra plusser.

Vi tilspiller os mange chancer og laver mange mål - den største forskel er de få fejl vi laver, hvor vi praktisk talt giver dem bolden, det bliver dyrt for os. Og så må vi også bare anerkende, at vi spiller mod et dygtigt mandskab og et klogt spillende hold, og når vi justerer på noget, så agerer de og er skarpe på det. Det er et pissegodt hold, vi taber til, lyder det fra Agesen, som også har roser til publikum i arenaen:

- Stemningen var fantastisk. Jeg ville ønske, at den stemning, der kommer ved marginalkendelser, som ikke går vores vej, at vi kan have den med hver gang vi spiller på hjemmebane, for så er der godt nok tryk på, lyder det fra Niels Agesen.

HTH Herreligaen, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold 37-39 (16-21)

Målscorere:
Marcus Midtgaard 7
Nicolaj Spanggaard 6
Andreas Nielsen 6
Marcus Norrbrink 5
Mads Thymann 4
Frederik Bjerre 4 (2)
Magnus Norlyk 3
Lasse Pedersen 1
Oscar von Oettingen 1

Rasmus Henriksen 7/43

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, GOG Håndbold 6

Stillinger undervejs: 0-2, 4-4, 7-6, 9-9, 9-11, 10-13, 12-16, 16-18, 18-21, 19-25, 22-28, 24-28, 28-31, 32-34, 34-39

Tilskuertal: 1.140

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 3. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 12. september kl. 20.30 i Sydbank Arena, Kolding
Billetsalg:
https://kif.billetten.dk/