Victor og Svane.JPG (2)
Kvalspillets hold.jpg

Midtgaard og Rasmus H. på Kvalspillets Hold

Marcus Midtgaard og Rasmus Henriksen har været flyvende i det netop overståede kvalifikationsspil til HTH Herreligaen, som Mors-Thy Håndbold vandt foran SønderjyskE, TTH Holstebro, Nordsjælland Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold, som søndag spiller den første af enten to eller tre altafgørende kampe mod Team Sydhavsøerne.

De flotte præstationer har givet begge spillere plads på kvalifikationsspillets hold som hhv. bedste venstre back og bedste målvogter. Som den eneste spiller på Kvalspillets Hold er H med efter blot at have spillet tre kampe mod de øvriges fire. Samlet redningsprocent på 39 - med til at løfte det flotte tal var 3 redninger på 5 straffekast. En enkelt scoring blev det også til for Rasmus Henriksen. Samlet MEP 10,67.

Kvalspillets højeste MEP-score står Marcus Midtgaard bag. De fire kampe bød således på 27 mål og 17 assists fra venstre backen og en flot samlet MEP 21,16.

Herudover er vores kommende spiller, Frederik Tilsted med som kvalspillets bedste playmaker med 24 mål og 11 assists over Kvalspillets fire kampe og samlet MEP 16,43.

Personlig sponsor for Marcus Midtgaard er TKS Thisted Kloakservice og XL Byg Tømmergaarden / Airtox er for Rasmus Henriksen.