Victor og Svane.JPG (2)
Mike-Felder_1.jpg

Mike Felder stopper i Mors-Thy Håndbold

Mike Felder stopper i Mors-Thy Håndbold pr. 1. februar 2017. Årsagen er en hjernerystelse, som Mike pådrog sig tilbage i marts 2016. Siden da er det gået op og ned - de sidste måneder mest den forkerte vej, og derfor ser Mike sig nødsaget til at tage en pause fra håndbolden og tage hjem til Schweiz, hvor eksperter på området forhåbentligt kan hjælpe ham.

Mike Felder: - Det har været en svær beslutning, for jeg har været glad for at være i Mors-Thy Håndbold, og det har været fedt at være en del af en trup på allerhøjeste niveau. Men der er også et liv efter håndbolden, og jeg bliver nødt til at give mit hoved den fornødne ro og blive undersøgt, så jeg forhåbentligt kan blive helt rask igen.

Henrik Hedegaard: - Vi har efterkommet Mikes ønske om at stoppe, da vores spilleres helbred kommer i første række. Mike har fået muligheden for at komme i hænderne på en række specialister i Schweiz, hvor han kommer fra, og det skal han naturligvis. Vi håber, at Mike bliver kureret og ønsker ham held og lykke fremover.