Victor og Svane.JPG (2)
Erik (2).JPG

Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold

For fire måneder siden sluttede point-tørken for Mors-Thy Håndbold, som endelig fik hul på bylden i kampen mod Århus Håndbold, da Marcus Dahlin sikrede sit hold det ene point med en scoring syv sekunder før tid til stor jubel på og udenfor banen.

Lørdag eftermiddag står vi igen overfor Århus Håndbold, og scenariet er tæt på det samme: Mors-Thy-drengene hungrer efter point for at lægge afstand til sidstepladsen i puljen, og Århus Håndbold ligger godt til i top 8, og kan med en sejr sikre sig deltagelse i slutspillet.

Århus Håndbold har spillet 20 kampe, hvoraf de 12 er vundet og to er endt uafgjort. Holdets topscorer er Nikolaj Læsø med 107 mål, som gør ham til den 10. mest scorende i Herreligaen i denne sæson. I målet har Jens Fredsgaard stået en solid sæson, og han indtager pt. 3. pladsen over de højeste redningsprocenter i ligaen.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Mors-Thy Håndbold gik skuffede fra banen efter kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, og spillerne er revanchelystne og ærgerrige og går 100 % efter point mod Århus Håndbold.

Erik Toft:
- Århus Håndbold har gjort det rigtig godt indtil videre, og det bliver med garanti en tough kamp. De har nogle vældig gode skytter og gode stregspillere, som vi skal passe på, så vi skal stå godt i forsvaret og have nogle målmandsredninger. Fremover banen skal vi steppe op og få boldene i kassen, som vi har haft det svært med på det sidste - men lykkes det, så har vi bestemt gode muligheder.

- Vi vil selvfølgelig gerne have to point, og vi skal kæmpe hårdt. Vi vil gerne give noget tilbage til alle tilskuerne og Bette Balkan, som har støttet os hele vejen - og gerne to point, lyder det fra Erik Toft.

Kampen fløjtes i gang kl. 16.10 og kan ses på TV2 med optakt fra kl. 15.55.

 

Herre Håndbold Ligaen, 22. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold
Lørdag d. 23. februar 2019 kl. 16.10 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Henrik G. Nielsen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på TV2 kl. 16.10, og der er optakt fra kl. 15.55. Den kan som vanligt også følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth