Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

Mors-Thy Håndbold får ny formand

Mors-Thy Håndbold har på bestyrelsesmødet onsdag aften fået ny formand. Lars Nielsen forlader posten af arbejdsmæssige årsager og afløses af Kurt Sonne Thomsen.

 - Jeg har en travl hverdag som rektor for Skive Gymnasium, og den arbejdsbyrde, der følger med dette job samt posten som formand for Mors-Thy Håndbold A/S er så omfattende, at det er svært at have fuld opmærksomhed begge steder, siger Lars Nielsen.

Bestyrelsen har derfor på onsdag aftens ordinære møde, konstitueret Kurt Sonne Thomsen som ny formand for Mors-Thy Håndbold.

- Mors-Thy Håndbold vil gerne takke Lars Nielsen for stor indsats i klubben, hvor han senest har været med til at få de nye strategier på plads, der skal fremtidssikre klubben helt frem til 2025. Bestyrelsen har fuld forståelse for Lars’ ønske om at træde ned fra formandsposten og vi glæder os over, at han fortsætter som bestyrelsesmedlem, siger Kurt Sonne Thomsen.

Han påpeger, at der ikke venter paladsrevolutioner i Mors-Thy Håndbold ovenpå formandsskiftet.

- Jeg vil fortsætte den linje, Lars og den daglige ledelse har lagt i forhold til at implementere fremtidsplanerne samtidigt med, at vi fra bestyrelsens side fortsætter med at fokusere på at fastholde Mors-Thy Håndbold som ligaklub ikke bare næste sæson, men også i fremtiden, slutter Kurt Sonne Thomsen.