Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 20_21.jpg

Mors-Thy Håndbold flytter kampe til Mors

Mors-Thy Håndbold, der har spillere bosiddende både i Thy og på Mors, og som traditionelt spiller deres hjemmekampe skiftevis i Thyhallen og Sparekassen Thy Arena | Mors, spiller videre på trods af den opståede Corona-situation i de nordjyske kommuner.  

- Vi flytter vores kommende hjemmekampe fra Thy til Mors, fortæller Salgsdirektør Hans Peter Jarl Madsen.

Den gælder kampene mod TTH Holstebro (Kvartfinale i Santander Cup d. 11/11), Århus Håndbold (Herre Ligaen d. 13/11) og TTH Holstebro (Herre Ligaen d. 5/12). 

Tre spillere forlader deres hjem i en måned
På den sportslige front kunne Mors-Thy Håndbold risikere at blive fanget af de nye Corona-henstillinger, da klubben har fire spillere, der er bosiddende i Thy. 

- Spillerne har vist utrolig klubånd. Rasmus Bech og Frederik Tilsted har indvilget i midlertidigt at flytte udenfor Thy. De er i karantæne på Mors, indtil der foreligger testresultater på deres Corona-tests. Mads Hoxer Hangaard støder til truppen direkte fra en landsholdssamling og er testet for Corona. Han tager også ophold udenfor Thy den kommende måned. Søren P. har tre mindre børn, og hvor meget han end gerne ville det, kan han ikke få en måneds fravær til at gå op i forhold til familien. Det har vi som klub fuld forståelse for og bakker fuldstændigt op omkring. Det er klart, at spillerne virkelig ofrer sig her i og med, at de forlader deres familier i en måned. Det er klubben dem dybt taknemmelige for, lyder det fra Sportsdirektør Henrik Hedegaard.

Billetter annulleres - skal genbestilles
Alle bestilte billetter til de to kommende hjemmekampe annulleres, og klubben melder hurtigst muligt ud omkring, hvordan man kan bestille billetter til de kommende hjemmekampe på ny.

- Publikum fra Thy skal være opmærksomme på, at de ikke må køre til Mors og se håndbold. Gør man det, vil det være et brud på myndighedernes anvisninger og regler. Men lad mig med det samme slå fast, at vi er rigtigt kede af, at vi ikke kan samle Thy og Mors til vores hjemmekampe. Men vi er nødt til at stå sammen for at få bugt med pandemien, påpeger Hans Peter Jarl Madsen.