Victor og Svane.JPG (2)
Gustav Sunesen.JPG

Mors-Thy Håndbold forlænger aftale med Gustav Sunesen

Gustav Sunesen er lige kommet hjem med en sølvmedalje fra M18-EM i Montenegro, hvor han har spillet en stor turnering med bl.a. 10 scoringer i EM-finalen, og nu har han brugt sin ombejlede venstrehånd til at sætte en underskrift på en ny aftale mod Mors-Thy Håndbold - en aftale som løber til 2028.

Den 18-årige højre back er et af de største talenter i sin årgang, og han har allerede gjort fornem entré på Mors-Thy Håndbolds ligahold, ligesom han er en markant og bærende spiller på Mors-Thy Håndbold Akademis U19-hold og på det danske M18-landshold.

- Jeg har det godt og er glad her i Mors-Thy Håndbold. Det har været fedt at blive en del af et hold, hvor man spiller sammen med erfarne og rutinerede spillere, som kan lære mig en masse, og som kan gøre mig bedre, og jeg ved, at min udvikling er i gode hænder her. Jeg er bevidst om at holde fast i U19-holdet, for der får jeg rigtigt mange værdifulde spilleminutter, men drømmen er at bide mig fast på ligaholdet og få en stor rolle der, og jeg ser frem til de kommende sæsoner sammen med Mors-Thy Håndbold, lyder det fra Gustav Sunesen.

Cheftræner Niels Agesen er glad for, at det unge stortalent har valgt at forlænge sin aftale med Mors-Thy Håndbold.

- Sidste sæson var Gustavs første i Mors-Thy Håndbold - som 2. års U17-spiller vel at mærke - og han har givet os flere tydelige eksempler på sine mange kompetencer gennem sæsonen. Gustav har et fantastisk overblik, en god fysik af sin alder, han kan spille højre back og playmaker og kan dække på både backen og i midten, og så gør han ikke noget halvt. Vi kunne sagtens gøre 100 % brug af Gustav på ligaholdet, men det gælder om at få det hele menneske med, og Gustavs udvikling har stadig førsteprioritet, og vi arbejder stille og roligt på overgangen fra ungdom til senior. Der venter uden tvivl en stor rolle til Gustav i fremtiden, og vi er glade for forlængelsen, som er helt i tråd med vores strategi om at holde længere tid på de unge spillere, og det er netop dertil, at Talent Group er skab, siger Niels Agesen.

Aftalen mellem Mors-Thy Håndbold og Gustav Sunesen løber til 30. juni 2028


FAKTA:
Gustav Sunesen, født: 16. april 2006
Højde: 199 cm. Vægt: 88 kg.
Tidligere klubber: Nordthy IF, Thy Håndbold, VIES
Bosat på Mors-Thy Håndbold Akademi
Studerer på EUC Nordvest