Victor og Svane.JPG (2)
Bjarke.jpg

Mors-Thy Håndbold forlænger med Bjarke Christensen

Mors-Thy Håndbold og Bjarke Christensen har lagt et år yderligere på den nuværende aftale, og Bette Balkan kan dermed glæde sig over, at Bjarke spiller i blåt frem til 30. juni 2023. Den rutinerede venstrefløj kom fra Skjern Håndbold på en 1½-årig aftale i vinterpausen, og nu er parterne altså blevet enige om en forlængelse.

Sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, er godt tilfreds med, at aftalen er kommet i hus.

- Mors-Thy Håndbold og Bjarke har vist sig at være et endnu bedre match, end vi havde turde håbet på, og at det nu er mundet ud i en forlængelse, er vi glade for. Bjarkes rutine fornægter sig ikke, og jeg sikker på, at han med sin tilgang til håndbolden kommer til at bidrage og føre en masse brugbart til sit hold på og udenfor banen og til klubben generelt, siger Henrik Hedegaard.

Bjarke Christensen glæder sig over at have fremtiden på plads og ser frem til de kommende år i Mors-Thy Håndbold.

- Jeg har valgt at forlænge, fordi Mors-Thy Håndbold har indfriet mine forventninger til fulde. Jeg har en stor rolle på holdet, stor tillid fra trænerne og allervigtigst, så har jeg fået spilleglæden tilbage. Det er en fornøjelse at spille i en klub med en stærk træningskultur, som er med til at lægge yderligere lag på mit spil, og som i sidste ende kan hjælpe mig med at nå mine personlige karrieremål, ligesom trænersetuppet med Jonas Wille og Lars Krarup også har været med til at gøre mit valg nemmere, siger Bjarke Christensen.

Hans forventninger til de kommende sæsoner er høje.

- Jeg ser et hold og en trup i rivende udvikling og med stort potentiale på alle positioner. Jeg er lodret uenig i de eksperterudtalelser, der har været - jeg mener, at vi er et hold, som man skal regne med i ligaen, og jeg håber på at være en figur i i forhold til at give Mors-Thy Håndbold et nøk opad i tabellen, så vi kan nå de mål som klubben, holdet og jeg selv har, siger Bjarke Christensen.

Bjarke er personligt sponsoret af Brandt Revision

FAKTA:
Bjarke Christensen, født: 26. januar 1992
Højde: 190 cm. Vægt: 88 kg.
Bosat i Skjern med Stine og sønnen Arthur
Samarbejder med Bjarte Myrhol om Håndboldsitet Learn Handball