Victor og Svane.JPG (2)
Erik Toft.JPG

Mors-Thy Håndbold forlænger med Erik Toft

Ny aftale til 2020

For blot 6 måneder siden tiltrådte norske Erik Toft på en 2-årig kontrakt i Mors-Thy Håndbold og allerede nu er parterne blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere et år, således at aftalen løber til 30. juni 2020.

Sportschef Henrik Hedegaard: - Vi blev hurtigt klar over, at vi gerne ville beholde Erik Toft her i Mors-Thy Håndbold. Han er på ganske kort tid faldet til i spillertruppen og har jo bombet løs og præsteret på et meget højt niveau i 888ligaen, hvor han indtager 6. pladsen på topscorerlisten. Han er en god fyr, som passer godt ind i vores spillertrup og som går forrest til træning og kamp - han indeholder de værdier, som vi sætter højt i Mors-Thy Håndbold. Derfor er vi glade for at vi er blevet enige med Erik om et år yderligere med Mors-Thy Håndbolds logo på brystet.

Erik Toft: - Det har været en ret let beslutning, og vi blev hurtigt enige. Der er et vældig godt miljø i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg trives rigtig fint, og hvor jeg får lov til at udvikle mig under ledelse af Søren Hansen, som har vist mig stor tillid i form af det ansvar og den rolle, jeg har fået - på banen har jeg masser af ansvar som skytte, og jeg vil gerne udvikle andre dele af mit spil også, hvilket jeg er sikker på nok skal komme. For mig at se er Mors-Thy Håndbold opadgående og på vej frem, og vi har vist at vi kan slå alle hold, og at vi er et hold som man skal regne med - derfor er jeg meget tilfreds med min nye aftale og glæder mig til fortsættelsen her i Mors-Thy Håndbold sammen med klubbens engagerede tilhængere, som giver os fantastisk god opbakning uanset om vi spiller på hjemme- eller udebane.

Til sommer får Erik selskab af kæresten Thea, og sammen flytter de til Holstebro, hvor Thea skal studere.

Erik Thorsteinsen Toft, Født: 24. november 1992
Højde: 192 cm. Vægt: 94 kg.
Tidligere klubber: Elverum Håndball
Uddannet idrætslærer. Prof. Håndboldspiller
Kæreste med Thea
Bosat i Viborg