Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Didriksen.JPG

Mors-Thy Håndbold forlænger med Kasper Didriksen

Kasper KD Didriksen har sat sin underskrift på en ny aftale, som binder ham to år yderligere til Mors-Thy Håndbold, og dermed har den stærke stregspiller og klubben papir på hinanden til 2028. KD har været igennem talentsystemet på Mors-Thy Håndbold Akademi, og efter et par år i HC Midtjylland vendte han sidste sæson tilbage til de blå.

- Jeg er meget positiv over mit første år i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg har udviklet mig mere og hurtigere, end jeg havde troet. Jeg kom som primært forsvarsspiller med målet at blive tovejsspiller, og jeg har fået et stort ansvar i begge ender af banen. Man tror på mig, og der er en klar plan for de næste mange år, og derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville forlænge med Mors-Thy Håndbold, siger Kasper Didriksen.

- Det er et nemt hold at komme ind på, og det har været dejligt at vende tilbage. Vi er ikke bare et hold, men en hel klub, som står sammen og hjælper hinanden, om det er os, ungdomsspillere, frivillige, sponsorer eller fans. Alle kender hinanden, og det er dét, der er charmerende ved Mors-Thy Håndbold. Jeg drømmer om at spille de fede kampe med Mors-Thy Håndbold - slutspil, Final4, europæisk - jeg vil gerne vinde noget med Mors-Thy Håndbold og give noget tilbage til klubben, lyder det fra Kasper Didriksen.

En betydningsfuld forlængelse og en vigtig brik er på plads i Mors-Thy Håndbold.

- Kasper Didriksen er gået fra at være en hårdtarbejdende forsvarsklippe til at blive en vigtig tovejsspiller, der kan blive en stor profil i ligaen. Han har indfriet forventningerne i forhold til det potentiale vi så i ham, og han har givet os tro på, at der er endnu mere at komme efter såvel defensivt som offensivt. Spillemæssigt har KD vist sig at have kæmpe betydning for holdet, og læg dertil at han er ordentligheden selv, et godt forbillede for de unge og en vellidt holdkammerat. Derfor er vi glade for, at vi har forlænget to år yderligere med KD, siger Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Niels Agesen.

Aftalen med Kasper Didriksen løber til 30. juni 2028. 

FAKTA:
Kasper Didriksen, født: 3. maj 1999
Højde: 198 cm. Vægt: 110 kg.
Tidligere klubber: Løgstrup GIF, Viborg HK, Sportsefterskolen SINE, HF Mors, HC Midtjylland
Bosat i Herning med Frederikke