Victor og Svane.JPG (2)
Mads_A.JPG

Mors-Thy Håndbold forlænger med Mads K. Andersen

Det unge talent er i Mors-Thy Håndbold til 30/6 2018

Mors-Thy Håndbold og Mads Kjeldgaard Andersen har forlænget aftalen for yderligere et år, så den nu løber indtil 30. juni 2018. Den unge bagspiller kom fra klubbens hold i 2. division og blev en del af ligatruppen i sommer, og siden da er hans udvikling kun gået en vej.

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: ”Mads har udviklet sig kolossalt siden han blev en del af ligatruppen, han har flyttet sig både spillemæssigt og mentalt, og der udover er Mads et produkt af det talentarbejde der er gjort i egne rækker, og der er ingen tvivl om at han vil udvikle sig yderligere de kommende år - derfor er det kun naturligt, at vi gerne vil beholde ham i Mors-Thy Håndbold

Ligesom nuværende cheftræner Jan Paulsen har set Mads’ kvaliteter, pegede kommende cheftræner Søren Hansen ret hurtigt på Mads i forhold til et videre samarbejde, og vi er naturligvis glade for at kunne holde på Mads, for han er et stort talent som andre klubber helt sikkert også får øjnene op for på sigt. ”

Mads Kjeldgaard Andersen: ”Jeg er ufatteligt glad for at være i Mors-Thy Håndbold, så valget har været let og helt naturligt for mig. Jeg er faldet godt til både på og udenfor banen og har fået masser af tillid. Jeg synes selv, jeg har været inde i en god periode, og det vil jeg selvfølgelig arbejde videre på både i indeværende sæson og i den kommende. Jeg har lært en masse af Jan Paulsen og vil fortsat suge til mig, ligesom jeg glæder mig til at komme under Søren Hansens ledelse til sommer.”

 

Mads Kjeldgaard Andersen, født: 14. december 1996
Højde: 195 cm. Vægt: 96 kg.
Arbejder på Bila i Nykøbing Mors
Bosat i Nykøbing Mors. Kæreste med Jessica