Victor og Svane.JPG (2)
Malthe Rolighed Bull.JPG

Mors-Thy Håndbold forlænger med Malthe Bull til 2028

Mors-Thy Håndbold og Malthe Bull har forlænget den igangværende aftale, så den nu løber til 2028. Malthe Bull er førsteårs-senior og har gang i en fremragende sæson i Herreligaen, og den finurlige højrefløj har imponeret i så høj grad, at Mors-Thy Håndbold har fundet aftaleblokken frem og lagt tre år yderligere på.

- Jeg var aldrig i tvivl, om at jeg gerne ville forlænge. Jeg kan godt lide den måde, vi gør tingene på i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg selv er en af mange unge spillere, som har været igennem talentmiljøet og fået chancen på ligaholdet. Det er noget helt specielt at være lokal og løbe rundt på verdens bedste hjemmebane, og det har været en vild udvikling for mig personligt med stor tillid fra trænerteamet og masser af spilletid, og jeg håber på at fortsætte i samme retning, siger Mors-Thy Håndbolds nummer 17.

- I det hele taget er det en dejlig oplevelse at være en del af Mors-Thy Håndbold. Der er nogle fantastiske mennesker i klubben og på holdet, og vi har skabt et godt fællesskab og en perfekt blanding af rutine og talent, hvor vi unge kan lære af de lidt ældre, og sammen har vi en ambition og en drøm om, at vi vil være med der, hvor det er sjovt, lyder det fra Malthe Bull.

Forlængelsen er en tidlig julegave til Mors-Thy Håndbold og cheftræner Niels Agesen.

- Malthe Bull er en fremtidens mand i mere end en forstand. Han har på en halvsæson vist, at han kan bære et enormt ansvar og er indgået i et godt makkerskab med Lasse P. på højre fløj. Bull er førsteårs-senior, og de fleste inklusiv ham selv havde nok regnet med, at hans første år var et ”lære-år”. Men han har grebet chancen og er et godt eksempel på, at man med mod, talent og arbejdsomhed ret hurtigt kan etablere sig og det, vi med rette kan kalde en succesfuld transition fra ungdom til senior, lyder det fra Niels Agesen.

Den nye aftale mellem Malthe Bull og Mors-Thy Håndbold løber til 30. juni 2028

FAKTA:
Malthe Rolighed Bull, født: 15. juni 2003
Højde: 175 cm. Vægt: 70 kg.
Tidligere klubber: HF Mors
Bosat i Nykøbing Mors
Arbejder hos Bila
Kæreste med Martha
Personlig sponsor: Thy-Mors Energi