Victor og Svane.JPG (2)
Tim Sørensen.jpg (2)

Mors-Thy Håndbold forlænger med Tim Sørensen

Knapt er blækket på Tim Sørensens første aftale med Mors-Thy Håndbold blevet tørt, før de to parter er blevet enige om at lægge et år yderligere på aftalen. Dermed er Tim Sørensen at finde i den blå trøje til 30. juni 2023. Den samlede kontraktperiode på tre år passer perfekt med den uddannelsesaftale, som Tim har indgået med Mors-Thy Håndbolds hovedsponsor, Thisted Forsikring.

Sportsdirektør Henrik Hedegaard er begejstret for aftalen.

- Tim Sørensen har på sin korte tid i Mors-Thy Håndbold vist sit høje niveau, han har bibragt noget professionalisme, og så har han vist sig at være en rigtig god fyr, som passer godt ind på holdet og i klubben, så da Tim blev ansat som elev hos Thisted Forsikring, lå en kontraktforlængelse lige for. Vi kan godt være stolte over, at en spiller af Tims kaliber vælger Mors-Thy Håndbold, for det siger noget om, at vi er på rette vej med udviklingen af vores klub, siger Henrik Hedegaard.

For Tim Sørensen har det været en let beslutning.

- Mine første måneder i Mors-Thy Håndbold har været fine. Jeg er kommet godt ind på holdet både spillemæssigt og socialt, og mine holdkammerater og trænere er gode, ligesom forholdene i klubben er det. Ved siden af håndbolden er jeg startet på min uddannelse hos Thisted Forsikring - den aftale er 3-årig, og derfor har jeg allerede nu valgt at forlænge med Mors-Thy Håndbold, så de to ting kan gå hånd i hånd, siger Tim Sørensen.

Han sætter pris på sin rolle på holdet

- Jeg er glad for at være i Mors-Thy Håndbold - jeg har fra start fået masser af tillid og er blevet tildelt en stor rolle af trænerteamet, ligesom min rolle også er anderledes end jeg tidligere har oplevet i kraft af, at jeg nu er en af de ældste i truppen. Alt det sammensat med klubbens spændende set-up, hvor der ikke er langt fra talentfuld ungdomsspiller til ligaen, det trives jeg godt i, og jeg er rigtigt glad for mit valg, siger Tim Sørensen.

FAKTA:
Tim Sørensen, født: 10. februar 1992
Højde: 178 cm. Vægt: 80 kg.
Tidligere klubber: Oddense, Skive fH, Skanderborg Håndbold, IFK Kristianstad, Frisch auf! Göppingen
Bosat i Nykøbing Mors sammen med Emilie
Elev hos Thisted Forsikring
Personlig sponsor: Thisted Forsikring